Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Tarka-Szakadtából

2008.10.06. 14:20 GyZ

avagy Jókor, Jót, Jól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rossz lehet, mikor szezonális, saját honlapodon át valóságra szabadított helyzetértékelésed megejtő tartalmiságát egyetlen félmondattal teszik nevetségessé, lásd Orbán Viktor "kezsölkávéval" egybekötött, különben teljesen spontán interjúját, melyre Feri saccperkábé a következőképpen reagált:

"Orbán a régi panekelet puffogtatja, hazugságokat, hamisításokat jövendöl.

beszúrka: Figyeljük meg: Feri első ízben hivatkozott Orbán Viktorra "Orbán"-ként. Gyanakvásom szerint ez egy keményedő kormányzati kommunikációs retorika előjele kell legyen. A Dakoták a megmondhatóik, hogy bizony-bizony setét gomolyfelhők gyülekeznek a belpolitikai kommunikáció szeszélyes egezetén! De vissza Gyurcsány villámreakciójához.

"2002-ben és 2006-ban Orbán Viktor azért vesztett, mert azt gondolta, a következő választás is olyan lesz, mint az előző. Ha most is ezt gondolja, úgy kár is elindulnia. Tévedett, vesztett. Most is azt fog."

Látom magam előtt Viktor ajakszegleti rángását, de lehet, hogy csak én képzeltem oda? Vagy talán - szépenjólmagyarul - mégse nem: Viktor a Tarkamagyar kezdeményezésen való részvétel helyett ugyanis: !!! meghökkentő összefüggésekről történő lepellerántásba fogott! Így mostmár tudom, hogy Magyarország:

EGY HAJÓ, értitek!?, egy HAJÓ! Már minden sima.

Az eredeti MTI anyag:

Orbán Viktor szerint a baloldali konglomerátum szellemileg és politikailag kiégett, a jobboldal viszont tettre kész, cselekedni akar és vannak terveik, ambícióik az ország bajainak orvosolására. A Fidesz elnöke erről a Merre tart a hajónk? - a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület XIV. Polgári Gondolája című rendezvényen beszélt Budapesten szombaton. "Kimerültek a szellemi tartalékaik, kiüresedtek az érveik, kifáradtak a szövetségeik, elpuffantak a jelmondataik, belefáradtak saját kormányzásukba, kudarcaikba, hazugságaikba, saját belső vitáikba, és talán meg is csömörlöttek azoktól. Utálnak mindent és mindenkit: az országot, egymást, bennünket, talán még egy kicsit saját magukat is" - fogalmazott a politikus több mint egyórás beszédében.

A mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika által fogott valcsicsati - valóságcsatorna - szerint dekódolt input pediglen:

Orbán Viktor szerint az Egyatáboregyazászló-agenda szellemileg és politikailag kiégett, a balliberális oldal viszont tettre kész, cselekedni akar és vannak terveik, ambícióik az ország bajainak orvosolására. A Fidesz elnöke erről a Merre tart a hajónk? - a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület XIV. Polgári Gondolája című rendezvényen beszélt Budapesten szombaton. "Kimerültek a szellemi tartalékaim, kiüresedtek az érveim, kifáradtak a szövetségeim, elpuffantak a jelmondataim, belefáradtam saját hataloméhségembe, kudarcaimba, hazugságaimba, saját belső vitáimba, és talán meg is csömörlöttem azoktól. Utálok mindent és mindenkit: az országot, a sorozatokat, a gumibogyószörpöt, talán még egy kicsit saját magamat is" - fogalmazott a politikus több mint egyórás beszédében.

Najó, van, ami így ebben az olvasatban keményen hangzott, a gumibogyós részt csak ötödször mertem. De azért továbbra is kérdés, hogy az eredeti, avagy a módosított variáns volt-é az elkeserítöbb. Én még bízok a Dakota Hitren - C- erben, Viktor. 2010-ig villantanod kell, KELL LEGYEN BENNED MÉG EGY Miniszterelnökjelölti Vita. Az lesz csak a csipszterror. HÖH!, enjudonsztap!

Tudjátok, az nem para, ha vesztünk. A para AZ:

ha ki sem állunk.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika közélet orbán tarka

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr76696032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása