Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Gay Motoros Meleg Elvonulás

2008.07.08. 14:30 GyZ

avagy Hát Magyarok We Are, Hát Aren't We?

Király Linda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már nem sikerült meglepődnöm az érzelmi és intellektuális nincstelenek szezonális buzigyűlöletén. Persze buzizni eleve nem korrekt politikailag, de szerintem máshogy van. Kinyomásom szerint, eleve politikailag korrektnek lenni nem korrekt. A politikai korrektség gesztusával ugyanis fel-és elismered a "problémát", márpedig buzinak lenni - gondolom - nem probléma, hanem állapot. Illetve nem csak gondolom. A mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megm_ondó_periodika Kedves Foslatóit bizonyára nem éri készületlenül most érkező bejelentésem, mely szerint: engem érdekelnek az elmebetegségek. Engem érdekelnek az elmebetegségek. Engem érdekelnek az elmebetegségek. Engem érde - namost. A homoszexuális emberek, noha természetesen nem elmebetegek, de tudomásul KÖLL vennünk, hogy agyfelépítésük egész egyszerűen: MÁS.

Ééérted. MÁS. Olvassál tovább, buzie!

S lőn, s lám, mi több: s valóban: a modern dokitudomány NŐI, FÉRFI és HOMOSZEXUÁLIS ! ! agyberendezést és kapcsolódó valóságélményeket ismer. Szóval, ezek után hol, meg miért zavarna engem, ha valaki - na jóóó - meleg? Persze a hazai melegElvonulások nem a homoszexualitás elleni "jónépi" megmozdulásokról szólnak. Fenét. Akinek ez tényleg ordas nagy, konzervatív színezetű lélekparácskája, az nyugiban végigkoslathat a kijelölt helyen a fostalicska transzparensével, és értésére adhatja a világnak, hogy Nemönemösoha. Ez meg is történt, nyugiban, úgy tudom. Az a pár, előbb hivatkozott szellemi nincstelen viszont ilyenkor megjátszhatja őskínos, eszmebarátságért és figyelemért szűkölő kisded játékait. Ők azok a kukaborogató Kurrens Reménytelenek, akik keserű, seszínű létezésük folytán egyedül ily módon találnak módot az önkifejezésre. Nincs más magyarázat. Létezik itt már egy métely, amit a szerencsétlen Sólyom bébi meg az Alkotmánybírák nem hajlandóak tudomásul venni.

Igaz is: ezennel 48 órás! fitymasatut rendelek el számukra, és ezúttal csatlakozhat, mi több: csalatkozhat hozzájuk a gyűlöletellenes kezdeményezéseket módszeresen visszahajigáló Sólyom bébi is, akit őszintén SÓZVA, szívesebben látnék az ATV szombat esti

Zene'SZ'presszében

Fásy Ádám helyett, és vica versa. A jó öreg Fásy Ádi kedvesb' Köztársasági Elnök lenne nékem E Hazában, mint a Sólyom bébi. De egyébként mild - azaz enyhe - bajom van a marketingfelépítménnyel is, ami a melegmozgalom mögött húzódik. Retorikai bajom. És AZ, ez: szerintem teljesen korrekt és szerencsés Meleg Méltóság Napjának hívni a cuccot. Nem szerencsés viszont BÜSZKESÉGNEK hívni. Mégpedig azért nem, mert azzal, hogy a meleg büszke arra, hogy meleg, ezzel azt sugalmazza, hogy VAN IS MIRE büszkének lennie. Így kettőnk közül valójában én vagyok a hülye. A hülye heteró. Tehát akkor én meg a heteroszexualitásomra lehetek büszke, és a keletkező, egyeztethetetlen véleménykülönbség oltárán végre püfire üthetjük egymás pofáját.

A Méltóság, az teljesen OK. Szerintem jár mindenkinek, aki képes felmutatni. De BÜSZKESÉG? Ómájgád és Vattafák, ez egy tévút, nem szerencsés. Legyen az ember büszke a hülye csodagyerekére, aki öt évesen befejezetlen Wagner operákat jegyez le. Egyébként Beelzebub szerint Wagner jobb, mint amilyennek hallatszik. De vissza a retorikai fenntartásomhoz. Tehát nem vagyok benne biztos, hogy effektíve van, aki ezért megy ki egy ellentűntetésre, de nem tartom azt sem kizártnak, hogy ez egy legitim közelítési pont lehet az ellenérzések felé. Nekem ugyanis - ha még nem jöttél volna rá, buzie - személy szerint sokkalta jobbabban tetszene, ha egész egyszerűen "csak" Meleg Méltóság Napjának neveznők az eseményt. A Méltósággal ugyanis soha sem lehet semmi gond, és soha nem bánt MÁS méltóságot sem. A Büszkeség viszont igenishogy szembenállásra invitál, és az meg megint MÁS.

Ne legyenek kétségeink, hogy ez a meleg embereket és az országot teljesen anti-europier (péer?) mód exponáló fosparádé jövőre is megismétlődik, HAAACSAK. Hacsak Feri tényleg a stólára nem csap. És már nagyon, igen-igen, sőt megadom: kurvára itt lenne az ideje, hogy odacsapjon. Feri, csapjál oda, azbesztmegb*szta!

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika közélet felvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr56557488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása