Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

nőihússziluettek fekete harisnyában

2013.05.14. 15:23 GyZ

anonim felnőttfilmletöltő
May 13 (1 day ago)
to me 

Itt a kedvenc képernyőkímélőm! 

https://www.youtube.com/watch?v=QnAhnxmSNFw

Aha, mutattad már ezt 2011 óta eddig minden évben. Ha tényleg ennyire sóvárogja a tudatalattid a vonatkozó dörgedelmeimet, melyeket pedig szelíden elfojtottam eddig, akkor ihol kínálom őket mégiscsakakkorhát.

Maga a tézis egy magyar Megasztár produkcióra emlékeztet, - tehát karakterre ugyanolyan kínos - ez is a korai Madonnát/Lady Gagát tartja komformizálódási fővezérletének, csak az itt szemtapogatásra kínált koreai csajszik közül tehetség/jelenlét kapcsán egyik sem érintheti egyik szuperhehézsúlyú popnotabilitást sem. Ezért kell ugye egy egész női kézilaszticsapatot mérni e koreai csajszikból, biztonsági-, és legyen már végre valami alapon. És az elképzelés? Majd ugrálnak a kamera előtt, majomzenére.

Mint jeleznőm, a produkcióval kapcsolatos inherens/dormáns alkotói bizonytalanság szívszorítóan megejtő kifejeződése, hogy vagy 6 darab koreai nőihúsexkluzivitást szolgálnak fel "nekem". A számítás a következő: kénytelen lesz minden nyálcsorgató szatír - akik 14 év felett nézik ezt a szart - többször is megnézni a klippet, minden alkalom kapcsán egy bizonyos nőnek szentelve a figyelmét. A női étosz legszemérmetlenebb-, de egyben legügyetlenebb kihasználása, alantas objektifikálása ez, a hipokrízis magasiskolája. A nő titkon szereti, ha objektifikálják, de nem ilyen bénageci módon. A nő ennél a klippnél sokkal több, ezek a szegény lányok is term., akik elvállalták ezt a cirkuszi majomparádét. Ja, igen, a nők ebben a klipben, megadom, vétózhatatlan női jellegzetességeket és sziluetteket mutatnak fel a koreai nők többségi dobozostejanatómiájához képest. Ha egy nő fekete harisnyát visel, az eleve szemérmetlen szexuális provokáció, szóval világos, hogy a klipp kb. másodlagos bizonyításkényszerfűtötte deklarációja annak is, hogy a Dél-Koreai génbank is produkál ám néha egy-egy anatómiai szempontból "lucky hit"-et azért.

Zeneileg a cucc ébertelen/bátor/zavarbaejtő, hiszen az 1990-es évek flipperautomatazenéit hozza 2011-ben, - miközben alighanem kurrensnek téveszméli önmagát - míg képileg a szexista-, és szórakoztatás kapcsán simán alantas/lealacsonyító felhangokon túl - a női hús az egyetlen, ami mindig garantáltan működik - egyszerű utcai sértés. Ez a klipp természetesen arra való, hogy az ember vagy kiverje rá, vagy legyintsen rá egyet. Lehet választani. Az utóbbi választás sokkal férfiasabb, egyébként. A célközönsége ennek a zenének/klippnek/étosznak 14 év, ha ezt hallgatod, szerintem a barátnőd tud rajtad segíteni. De én is. Egyébként meg már kétszer elküldted ezt. Dél-Korea eme klipp alapján úgy 30 évvel van elmaradva világszórakoztatásban, - igen, a filmjeik is, már amit én láttam - [GangNam sikere persze megkerülhetetlen, "de" a kulcs ott a lovaglótánc-mém] - Észak-Korea persze egy alternatív valóság, az már "tudom, Ányos: fantasztikus" - ezért ők - Dél-Korea - az elszőszámú videojátékosok is. Küldd majd 2014-ben is ezt a klippet.

Szólj hozzá!

Címkék: klipp koreai táncolóbarbik

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr645299966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása