Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Vitaalap

2010.02.15. 19:46 GyZ

avagy Orbán Tyütyüllő Szemöldök-VONÁSi'

Természetesen nyomorultak vagytok ha azt hiszitek, hogy Orbán Tyütyüllő vagy Orbán Viktor - avagy bármelyik e kettő közül - kiáll Miniszterelnöki Vitára bárkivel, mármint magán kívül, és magának. MaKFimum! Orbán Tyütyüllő és Orbán Viktor ugyanis egyáltalán nem alkalmasak vitára, hiszen míg Tyütyüllő már ebben a mondatban beint in paramorális véggallér, addig Viktort sokkal inkább mondhatnók Mestermágusboszorkánynagymesternek, mintsem óvatos gusztálásra érdemes mérvadások megajánlására képességet és pacskolódó készséget mutató Politikai Szakembernek.

Orbán Viktor egyetlen szerencséje és legfőbbebb mutatványa, hogy

butaPRasztvakításai

néha nekem is tetszenek, és pontosan ezt a néha-nekem-is-tetszést gyaníthatnó'ók ama óvatos ősélmény erőterének mely a legkevésbé népszerűtlen politikai lütyők dobogóira tornázhatja az egyébként relatíve markánsan - bah! - deprimáló kedélyállapot invitálását szorgalmazó Fidesz Nyelnököt.

Mert Orbánt szerinted mennyire verné le Bokros? Mert szerintem még csúnyábban. Mert Orbán szerinted kiosztaná Vonának a Magyar Gárdának beígért zwei stühhe pofontotból az elsőt? Mert szerintem sem. Viktor kvázi-mesteri hatalomtechnikai módszergóca csak egy ilyen elképesztően silány formanívójú politikai közélmény tumoros testecskéjén tapadhatnók mintegy: meg, és itt van, hogy miért:

Orbán ezelőtt kilencszázhetvenhétmillió plusz-minusz egy évvel felismerte, hogy nem kell neki magát minduntalan mutogatnia, inkábban csak akkor, mikor a háttérbrigád, as result of hevimetál brainstorming, kitalált valami olyan kaliberű

butaPRasztvakítást,

mely méltó lehet egy Orbán Tyütyüllőhöz és/vagy Orbán Viktorhoz.

Mint amit mondott - egyéPként szájjal - a tökaranyoshangú Kálmán Olgának. Viktor ilyet szól: ő - chöcc! - nem hisz a hitelminősítő intézeteknek, mert ő egy felnőtt ember. Ki tudja ő alakítani a saját véleményét, chöcc. Egyébként ésszel.

Namost. Rá kell jönni, hogy Viktor jól nyomja, amit nyom. Mármint miért ne építenél várat a szellemi tespedtségből ha mindenütt azt leled magad körül. És, ne legyünk igazságtalanok - copyright by Hajós András, akinek vanik igazságérzete és aranyosan humoros is ő, a nagy jegesjeti Hajós András, akinek van naccsomó szocrealista történetkincsecskéje arról, hogy neki milyen rossz volt, és az humoros - ugyan mit lelhetnél magad körül egy olyan, legalábbis traumatikus időszak után, melyet a 2006-os bohó lakossági arcüregberugdalgatástól Gyurcsány távozásáig számított periódus jellemez.

Ja: ¿

A dolog úgy áll, hogy az ország köz-érzetének hosszabb távon alighanem az tenné a legjobbat, ha Viktor nyerne, de a kétharmadtól azért a Viktor mentse meg a Viktort.

Megmondom nőbbmintén,

furrrrtsa! gonnnndolataim! vannak!

Haha! Ilyet se nem olvastál még itt, mi, Ferenczem? Szóval egyfelől kezdek kíváncsi lenni a Fidesz kormányzati magatartására - még akkor is, ha ebbe esetleg benne lehet hogy falon leereszkedő F.E.A.R. katonák rúgják be az ablakaimat, fénygránátot és 'ámítástechnikai eszközelkobzást követően lesokkolóznak és egy székbe kötözve ébredek. Balsai István néz rám injekciós tűvel és megkérdezi:

 

 

 

 

 

Biztonságos?

És erre én ilyen leszek belül:

 

 

 

 

 

 

 

 

VATTAFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!

De hogy kíváncsi vagyok hogy mit nyomna a Fidesz, az kérem nem a kizárólagos oka annak, hogy - ezt védd ki, Feri! - kíváncsi vagyok, mit nyomna a Fidesz.

Merthiszenugyanis émmég most is Gyurcsány fanabb vagyok mint a

társ_a_dalom

jelentős része,

g_ondó_lom,

mondanom sem kell hogy Ferit alkalmasnak ítélem egy visszatérésre a nyomorult MSZP-s faszkodáskényszer kozmikuss terhe nélkül, kíváncsian várom, hogyan töri majd a Bokrost - őőő, a borsot Viktor orra alá, hogy aztán az elkövetkező ciklus(ok??) végére potens politikai prospektként mutathassa magát mintegy: fel. De én nem vagyok egy Orbángyűlölő, sőt, kiröhögöm az Orbángyűlölőket, és kivált kiröhögöm - innen, erről a helyről - az ATV-s Alexandrát, aki Némethúr, én úgy félek! - el minden héten.

Fideszgyűlölő sem vagyok, kivált mikor manapság már olyanokat látni szemmel, hogy a Heti Válaszos Ablonczy Bálint az ATV-ben szolid polgári magaviselettel és vegytiszta érvekkel nyomja le tripceszből azt a kövér Népszabadságos gyereket, akinek a nevét nem tudom, de szakállás és nőiesen mozgatja az ujjait kávézgatás közben, hogy ezt észrevegyem és ettől felizguljak. Ha nem ezért csinálja, akkor nem tudom, miért csinálja. Gázocskácsocskácska. Aha. De ezzel nincs bajom, vannak nekem is nőies vonásaim, és hívhattok Angyalcickónak miközben szegecses paskolót suhogtattok. Gihi.

Na szóval, ha Viktor kiáll vitázni, azt veszek a számba, amit akartok.

TSÖTS!

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika választás orbán viktor chöcc

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr891761257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása