Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Az Orbán VEktor

2009.09.07. 17:16 GyZ

avagy Hall of Fame

mediaplayer.blog.hu EXTRA Játék! :

Aki megmondja, ki látható Darth Vader és Optimus Prime között a fenti képen, annak teljesítem három kívánságát. (De már egy sörét is elég a hajam elrontásához.)

Orbán Viktor immár kezsöl családi körben melegít szimultánt a közelgő hiti-hatalomra zwei stühhe nem élethű flekken és a szabadelvű eszmerendszert - oxymoron - magukénak való honfitársaink nyugalomfaktóriálisának tónusos sérelmére. A tettetett döbbenetet értelmetlen intenzitással besmároló rutinközönnyel konstatálom, hogy Orbán Viktortól manapság nem kap el hevesebb és prolongáltabb ajakszegleti rángóláz mint az ellenérdekelt oldal prominenseinek műsorát hall... akarom mondani: unva. Felvetődik: miért írkálok ilyeneket hogy "prolongáltabb" mikor van arra magyar szó is? Mert nálam a prolongált is magyar szó szeretne lenni, de a döntést még prolongálom.

Nyugirugó, nem lettem Fideszes magamnak. A Kormányerők közül viszont egyedül Bajnait és szűkebb brigádját tudom támogatásommal tüntetni mintegy: ki, a regnáns Mincsielcsi Politikai Hátországát szolgáltató MSZP-től, megmondom nőbbmintén, jelenleg ugyanannyira undorodom mint a Fidesz kommunikációtól. És ez nagyon-nagyon elképzelhetetlen mondat lett volna tőlem ezelőtt - bocs a tudományos kifejezésért - nemsokévvel.

Kocsányoljad, Vazul: Bajnai impresszív teljesítményét leszámítva, hivatkozott regnáns Mincsielcsi háta megett hallik/világlik a kalkulált mozgásokat produkáló titkos szocdemcsoportelme alamuszi neszecskézése, politikai túlélést szűklőn sóvárgó, most-puhatestű illatlós-doromblós engedelmessége. A tanácstalanság engem nem háborít fel egyáltalán, kivéve, mikor politikai agendaként tálalják elém. Attól észpisilőt kapok.

Notifikáljuk: - hun-cut verzió: vegyük észre: - a balliberális erőtér Miniszterelnökön Túli humánösszetételét és kapcsolódó/taksálható teljesítményvárományát méltatva kijelenthetnő-ők: a balliberális oldal: szarul néz ki. Csak rondább sokkal. Immár látható, hogy Gyurcsány Ferenc nem pusztán Motorja, de Arca is volt a balliberális oldalnak. Mi marad? Ki marad? De tényleg. Mi marad? Ki marad?

Zuchman Tamás Miniszterelnököket Leléptető, nagyjózan-nagykimért-megfontoltpalacsinta megmondás-odaszusszantásai, - Zuchman Tamás szerint Zuchman Tamás számára marad hely és funkció mindig, szerencsére - akkor Lendvai Ildikó szabadkozik hetente egyszer a Kereszttűzben, végül pedig Szanyi Tibor késeibe hajló, világot lendületesen átrajzoló szólóprojektjeit ajánlhatnó-ók, közönség ehhez minden hétfő este Kálmán Olga valamint a Kedves Nédzző, ha valóban van olyan oeshuje hogy elfelejti kimute-olni Szanyit. Vagy úgy általában a belpolitikát. De Szanyit különösen. Legalábbis idénre már.

Más. Bajnai Gordon számomra szimpatikus figura, imponáló politikai teljesítménynek ítélem meg hogy ilyen ügyesen kontrollálja a minden bizonnyal lépten-nyomon a politikai túlélés lehetőségeit kutató roncspárt által tulajdonlott Kormányt. Mielőtt Fodor János az ATV-ről megértené az indulataimat és ezzel indulatossá tenne valóban, jeleznémnagytisztelettel hogy attól nagyon-nagyon messze vagyok hogy indulatos legyek, tisztelettel szeretném jelezni, kérnémtisztelettel.

A helyzet egyébként nem olyan mint a selejtsorompó, sőt a Fidesz szerint az MSZP minden idők legmocskosabb lejáratókampányára készül. A prognózis kapcsán bennem felmerülő kérdés így hangzik: miért, lehet tudni rólatok valami - szóval, tudjátok -

ájjájjáj-t?

Hamarosint meglátjuk, ahogy azt is, hogy Viktort zavartalan út ülteti é be az iméntiekben már hivatkozott hiti-hatalomba. Én egyébként jelenleg fent tartom régebben keltezett, kapcsolódó véleményemet: ha valami hevimetál, prolongált Szíjjártó "Biodroid" Péter Fidesz korszak jön, úgy tök jó lesz nemfigyelemmel kísérni a belpolitikát. Felvetődik: mi a legnagyobb baj a kurrens Fidesz retorikával? A Rákai Filip valóságcsatorna, kérném.

Az Idő, midőn Rákai Filip elmulaszt egy jót belerúgni alkalom adtán a politikai ellenfélbe,  még várat magára, ne feledjük. Tarlós István miért tud úgy Fideszes lenni, hogy nem akarom körbeokádni őt? Na, szóval Fideszes szerintem nem leszek, de gondolom ettől a Fidesz nem akar úgy tenni mint a Győri Édes Nagymamaközelben. Érted.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika orbán viktor leszarom

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr161366163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása