Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Figyelemfegyelem

2008.09.03. 16:08 GyZ

"You've yet to have your finest hour"

Queen, Radio Gaga

Újabb röhejes kutyakomédia az éFFveFFejtő magosságokban egyensúlyozó Miniszterelnökről, akinek TALÁN már csak másodpercei vannak hátra! Senki sem hajlandó észlelni az észlelendőt, miszerint Ferencünk ennél tizenhuszonszázszor is fűszeresebb szituációkból sakkozta már ki magát, és nem lesz ez máshogy most sem. Beindult a teljesen meddő népkommunikáció is, vajon MEDDIG BÍRJA és hasonló marhaságok.

Eeemberek, emberek. Feri már régen immúnis az effajta támadásokra. Fodor Gábor védhető nyitókommunikációjától fog betojni az az ember, akire egy egész Hősök Tere szabadult rá? Túl van ezen ez a fickó. Ha úgy tetszik, ez a fajta röhejes ellenállás és gyűlölet személye iránt effektív része politikai működésének. Pacskolódó következtetésem: egy ponton túl szinte már értelmetlen a mindenféle elemezgetések benyammogása, lévén hivatkozott ponton jóformán teljesen mindegy, ki írja, avagy mondja a ruhaujjból előhalászott szituációmodulokat. Az úgynevezett "komoly" analízisek funckiója jelen pillanatban ugyanis sokkal inkább a fetisisztikus helyzetértékelés ezernyi hipotéziseinek szolgai felállítását és fegyelmezett Tsudálatát szorgalmazza, de a tökre alap Valóságot megnevezni - na, azt nem nagyon illik. Most megnevezzük.

Régebben már megdícsértem Fodor Gábort, aki most új, friss szerepben kell, hogy megmutatkozzék. Ő most a Jedi Lovag, a' Igasság Két Lábon Álló Szobra és Védelmezője, tükör előtt begyakorolt szilaj tekintete lassan nyalábolni látszik a báj és remek móka szimbiotikus kategóriáit. Fodortól és a háta mögött verekedő formációtól nem lehet ám csak úgy ukkmukk -fuck- elvárni, hogy az ex-nagytesópárt kénye-kedve szerint pozicionálja magát. Fodor természetesen és logikus módon nem tesz mást, mint politikai tőkét maximalizál inherens formációja valamint ennen maga számára, és természetesen a nap végén meg fog egyezni Gyurcsánnyal. A feltételek világosak: Gyurcsány finomhangolja elképzeléseit, és akkor esetleg majd hajlandóak lesznek fontolóra venni a további együttműködés lehetőségeit. Vagy bedaráltathatják magukat Orbánbébi szektájába.

Hillernél van az Igaz, teljesen mindegy, melyik kiváló elemzőintézet melyik kiváló hipotézis dícséretére hív fel. Hiller monnya: a nap végén Fidesz és MSZP közül kell választani. Horn Gábor a napokban hangoztatta, hogy számára nonszensznek tűnik azon észlelés, mely szerint csak és kizárólag Gyurcsány Ferencnek vagy Orbán Viktornak hívhatják Magyarország Miniszterelnökét. Igaza is van: óriási nonszensz lenne, ha Orbán Viktornak hívnák. Az SZDSZ haszonmaximalizálási periódusának vagyunk tanúi, fatális hiba emiatt a Fodor Gábor iránti ellenszenvnek való útépítgetés, ami, úgy látom, már megkedződött. Sajnálatos. Abban egyezem, hogy egy ilyen, alapkiosztás szintjén roppant finom, vajpuha természetű ürgének, mint Fodor, nem áll jól ez a fajta felvett keménykedés, de ne legyenek kétségeink, hogy az SZDSZ legbelül bőőőőőven osztja Békesi László nézeteit.

"A legrosszabb Gyurcsány is jobb, mint a legjobb Orbán."

Visszatérünk, mihelyst a Jedi is így tesz, na meg, ha vannak végre érdemi fejlemények. Is. Sem. Innen, erről a helyről gratulálok annak a jeles Keresztény Demokratának, aki Gyurcsányt és pereputtyát a közéletből való eltakarodásra szólította fel. Köszi szépen, látszik hogy nem véletlenül van ott a Zsoca, AHOL. Lásd kép, hellósziaszevaszcsók!

1 komment

Címkék: vélemény politika fodor megegyezés cselekvés

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr23645669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malócz 2008.09.02. 22:17:28

Semjén lol
süti beállítások módosítása