Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Dakota Dackorszak

2008.06.21. 10:42 GyZ

avagy Nekkem!, Ennyém!, Nekkem!, Ennyém!



Nem kis, de nagy örömmel kell konstatálnom hogy továbbra is az Ötödik Pecsét napokban síkot váltott s már idézett Szerzőjénél, Sánta Ferencnél van az Igaz:

Neeeem szabad ám idegeskednííí!

Hála a Mogymoruk Össtenínek ugyanis, Orbán Viktor alatt újfent felsejltett a sámli, (ami különben mindig ott is volt!) ez a helyzet megfigyeléseim szerint menetrendszerűen áll elő, mihelyst a Vezér belátható távolságban meri/véli sejteni a focilasztát, a Szent Koronát, avagy az előzőleg bővebben is hivatkozott objektumot. Pláne ha mind a hármat, AZ csak a dilemma, lásd a mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika legutóbbi megmondását, ami egyébként ez alatt van.

Orbán nem tudom, komolyan gondolja e, hogy Fodor Gábor készséggel szervírozza Neki, a' Ő kedviért, a' Ő részire a liberális lapátot, amivel momentán kényelmesen, biztosan, tisztesen be lehet temetni az MSZP-t, de én komolyan azt hiszem, hogy: nem, sőt NEMÖ. Nem, Fodor gyaníthatóan nem fog magából és a hazai liberalizmusból végérvényesen és visszafordíthatatlanul pongyolás fürdőscafatkát gyártani, lett légyen pedig a pongyola naranccsárga. Kapaszkodni 'íveskedjenek: szerintem Viktor újra veszít. MERT ahogy egy DAKOTA KÖZMONDÁS tartja:

(-hatásszünet-)

Bár HOSSZÚ az ÚT, a Hurka MÉGSEM érti a kínai mandarint!

Vegyük észre ezeket a dolgokat: 1. nincs miért előrehozott Orbán Viktort tartani, 2. Viktor viszont teljes komolysággal beindult, hogy pedig szerinte: de. Mandur László hivatkozott egy középjobbos trükkre, ami gyaníthatóan teljesen védhető szinoníma nehézfegyverzettel elkövetett tudatszennyezésre is. A Nagy Tsuda Tsel - EZ: majomszájú publicista - rám most miért mutogatol? - fogja a valóság gondosan felkutatott szeletét, tart elibe egy néki tetsző tükröt, s ezen keresztül tematizálja a bemutatni kívánt jelenséget. Gondolj bele, milyen tragikus, ha ma éppen senkinek a felsőtestét nem vitte le egy kamion. De ha már igen, valahogy tuti ki lehetne dumálni, hogy a sofőr szocialista porgármester legyen. És Cuslágjános,netán egyenest a Miniszterelnök előző munkatársa. Akkor már nagyon jó vagy.

A magyaremberek abba betegszenek bele, hogy halálosan komolyan veszik a közéletet. Egyetlen, helyénvaló védhető valóságnak próbálják megélni az eléjük tárt, gondosan megkonstruált médiát és a kapcsolódó médiumot, ami már szervírozott, előkészített adalékként megy elébük.Notifikáljad, hogy ez igaz a legtöbbebb hírközlő médiumra egyébként.

DE! Nem úgy erre az oldalra! Nemám! A mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika ugyanis minden kedves és paraszt olvasóját arra kéri: NE! HIGYJETEK! SENKINEK! Leginkább nekem ne, utána - sárgabusszal érkezett látogatóink kedviért: utáNNa - pedig MAGATOKNAK ne! Én Buce Lee-n nevelkedtem, kiscsákó! Tudom, mi a kotta!

"Be formless. Shapeless. Like water. Water can crash - or it can flow. Be WATER, my friend!"

Bruce Lee

Sokkal jobbabb lesz, meglássátok. A megosztottság egyik fő oka nyilván, valamint nyalván nem lehet más, minthogy a táborok elhiszik vezéralakjaik megnyilatkozásait, a kettő megnyilatkozás pedig nem fér össze sehogy sem. Tehát valakinek vesznije kell, de kéne legalábbis, ebben az olvasatban. És akkor csak oda kell sandítani, kik követelnek megtorlást, vért, beleket 24/7 és ki az, aki ezt már rájuk hagyha, de ne feledjük, hogy Eirópa ettől még biztos elég jókat derül rajtunk titkon.

Orbán zombijai nem feltétlenül azért hiszik el Orbán avétós oltogatását, mert értik mit dumál, hanem mert meg van mondva, és tudott, sima ügy, hogy a Viktor az mindig megmondja, mi van. A Viktor az mindig a jót és jól mondja meg. Nem megkerülhető, hogy hazudott Feri is, de az még kevésbé, hogy ő bevallotta.

Kvázi bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor nem pusztán lohasztó, bigott, szubnullára pöffeszkedő nagynemzeti öntudatból építené fel országra szóló privátkirályságát s torlaszolná el véle a haza - ejtsd: "ohhozo" - kapuit, - ez olyan szép volt, mindjárt sírok - de még be is reteszelné azt magának 12 évre, minimum.

Ehhez képest jó volt látni Gyurcsányt egy viszonylag hoszabb interjúban a citeratévén, mert ugyanazon mániákus tűz ég a szemében, ami Orbán futballfenekét egyszer már ropogósra majd szenesre sütötte, és bármikor szenesre süti ismét, ez a helyzet. Tudja mindenki. Szóval szerintem öröm és bódottá', hogy Orbán Viktor az Ybl Palotában megkülönböztetett figyelemmel köszöntötte Mádl Ferencet és Asszonyát és hogy előadta soros hagymázas képzelgéseit, melyeken mindig remekül lehet szórakozni. Különben éppen rajzoltam alatta - a beszéd időtartama alatt, nem Viktor alatt - de ez gondolom senkit nem érdekel. Akkor miért olvastad el? Látod, látod. Tematizálták a valóságsódat!

Kapcsolódó tipp: csekk, ahogy az előfelszólalók alatt Orbán Viktor furin huzigálja szarulszabott öltönyét a közönség sorai között. Mindig kicsi jelmezbe csomagolják be, vagy ez az idétlen ruhahuzigálás adja meg a méltóságteljes nemzeti karaktert? Röhögcséges, Viktor, valamit csinálj már vele! Mindig ezt nyomatja, amikor tudja, hogy őt mutatja a kamera. Tökre égő. Valami újat kéne kitalálni már öltöny-igazgatás-huzigálás helyett.

Viktor általában s mint ilyen, rendszerint akkor bukja be, mikor elkezd hülyeségeket beszélni, és akkor a legjobb, mikor olyan hülyeséget beszél, amit pedig TÉNYLEG szeretne, hogy elhigyjenek neki. Tanulságos Bauer Tamás kitűnő közgazdász és elemző rámutatása, hogy Orbán számára mennyire természetes, hogy a Fidesz 2006-os választási kampányának sikertelensége kapcsán emígy méltatlankodik:

"- az emberek NEM HITTÉK EL, NEM MENT ÁT, hogy rosszabbul élnek."


Tehát az, hogy ez kamu volt, az bőven védhető és vállalható stáció. Nem piti. De nem ám! Ugyanis mostanában Viktor újból komolyan veszi magát. Alas!, az Orbán Viktor, aki éppen komolyan veszi magát, a legveszélytelenebb Orbán Viktor is egyben. Vegyük észre: Orbán felhergeli arctalan tömegeit torz, vért és a megfelelő igazságot követelő üzeneteivel, majd, miután a tömeg összecsődült a vérszagra - mint most - a Vezér immár csúcsra járatottan közli végkövetelését. Amiből viszont nem lesz semmi se nem, mert nem lehet, nem SZABAD, hogy legyen. Én meg majd az Orbán Viktor Fidesz székháza előtt fogok karmazsinszín szőnyegre sárga pamutzoknikat pakolni, kinevezem kordonnak, amikor jön Dajcsfür hogy elzavarjom, nyüszíteni fogok, és aztán mikor jogszerűtlenül elbontják a zoknikordonomat, még én leszek a hatalomellenes hazafi! Viktor nagyon jó lesz nekünk Ellenzékben, annak is csak azért, mert elhúzni 2010 után sem fog, gondolom. Szeptembertől megy az "Előrehozott Orbán Viktorért Nyüszítünk, Pedig a Viktor Nem Is Kért Minket Erre!" akció. Alig várom, ott röhögök majd az első sorban, mikor Csintalan Söce ötödször mondja el azon a héten, hogy végre egy józan, őszinte civil kezdeményezés, melyben az a fajta romlatlan, tettekre kész és tetteket szomjúhozó akaratképzés kritsályosodik ki, amit kénytelen lesz tudomásul venni egy ilyen mérhetetlenül megosztott politikai erőtér. Igen! Eddig titkosan röhögtem Csintalanon, Szeptembertől valszeg már publikban is. Etelka néninek jó teste lehet, nem? Na meg az energiák, amik munkálnak a csajban - naggyon spéciál!

A helyzet tehát az Erős, de Telhetetlen Viktorral egy furi, paradox helyzet, de elég jól lehet rajta szórakozni. Kedvenc H.P.Lovecraft szörnyem, Stumpf István egyenesen feladatba kapta, hogy kezdje el oltogatni a rádiós közönséget valamiféle gyanústitkos prezidenciális rendszerrről, ahol egyébként PONT lenne voltaképpen elnökjelölt is egyébként tulajdonképpen, és, tekintettel az évek óta kísértő bizalmi deficitre politikai elit(t) és a társadalom között - ÚJ FELHATALMAZÁS szentesíthetne egy ÚJ EGYEZSÉGET! Hát igen! Ha pedig a végbelembe kurblit nyomnék és rájönnék hogy jó nekem, akkor a valóság mint spirituálisan megélhető tapasztalásfolyam eleddig sosem gyanított perspektívák létezésével és halmozhatóságával kecsegtethetne!

Stumpf kb. az egyetlen a Fideszből akit komolyan lehetne venni, - már ha nem Viktor adná át neki a kívánságlistát, hogy erről tessékszíves beszélni - míg a legvérszarabb dumákkal manapság Navracsics rukkol elő. Már olyan mélyre és olyan olcsón megy, hogy az már régen neki és nekem kínos, nem Gyurcsánynak, szerintem. Sőt. Gyurcsány tuti jót mulat rajtuk.

Vissza Stumpf daddyhez. Szóval Stumpf legalább képes érdekes, furfangos utakon oltogatni, remek debattőr, úgy gyanítom el is hiszi, amit mond, csak hát szerintem egy elég tragikus vízióban hisz, ami nekem tuti nem pálya jelen formájában. Gondolom most Stumpf elszonytolodott. Teheti is! Szóval nyilván nem említhető a fickó egy lapon (napon?) pl. Balsai Istvánal. Balsaiból bőven kinézem, hogy injekciós tűvel lopakodik be furcsa helyekre, ahol mások is vannak, és alszanak. Kíváncsi vagyok, Balsai István ezért beperel e. Ha igen, akkor majd azt mondom, hogy engem nem zavarna, ha ő rólam ezt gondolná, csak kiröhögném. És rámutatnék, hogy az, hogy ennyire tiltakozik, az:

MÁR ÖNMAGÁBAN GYANÚS!

Ha megvalósulna a Viktor által rendelt és Stumpf által konszenzusra löttyintett prezidenciális katyvasz, akkor lehetne nekünk Örök Sámlink rajta Örök Szűkre Szabott Viktorral és focilabdával. Lehetne Orbánország is, egy napon, igen! De ÓH!, de JAJ!, de CHÖC!, kérném tisztelettel kedves igazidemokraták! Viktor elfoglalta a sámlit és a trónt, kezibe tették a' almát s fejibe a kurunát, oszt' jónapot: felébredt! Viktorka! Viktorkaaa! Naddde nadddddde Viktorka! Feneked mire van besózva? He? Természetesen ismerjük a válaszokat, természetesen tudjuk, hogy a Fidesz komoly adóságokkal küzd, ugye Csintalanért is fizetni kéne - ezen, furi, még ma is jókat röhögök - tehát Orbán elkezdett ráparázni, hogy az ország mutatói - ISTEN NE ADJ! - kedvező tendenciák felé tolódhatnak a közeljövőben, dacára a kisebbségi kormánynak. Haha! Méghogy "dacára". Szerintem ÉPPEN azért. Orbán Viktor magának és tömegeinek élteti, festi, sőt értelmetlen méretű fújtatokkal tüzelteti is fals, hamis valóságát, - ez volt az idei felesleges halmozás - a tudományos fantasztikus kripto-rémvíziót, ahol TÉNYLEG ő lehet a haza és "ohhozo" megmentője.

Mottó és Különleges Képességek:

Mottó:
CHÖCC!, kérnémtisztelettel!

Különleges Képességek:
öltönyhuzigálás

Viktor 2002 óta nonstop fa.. akarommondani furcsaságokat dumál, hogy előtte mit dumált, azt nem tudom, mert nem érdekelt a belpolitika. Már jeleztem, ha Viktor hatalomra jut, újfent nem fog érdekelni a belpolitika. Ugye, féltek? Engem az egészből az érdekel, hogy Viktor hogyan veszít, és mit fog majd mondani Szíjjártó Péter a magyarembereknek. Navracsics bá' honnan akaszt majd le súlyosabb jelzőket azoknál, amiket már régen leosztott az idegenérzelműeknek, na meg ugye, Bayer Zsolt fején hány köteg ér dagadhat ki még a meglévő 2374293749823749832 mellett, mikor felteszi a kérdést:

??EEEEZEK????

meg :

????EEEEEEEEEEEEZEKNEK?????

meg:

???EEEZZEKKEEEEEL?????

Kinyomásom szerint vagy én, vagy az egész középjobboldal van teljesen eltájolva. A radikális jobboldal szerintem sok problémára mutat rá elég jól és elég világosan, én nem tudok mit kezdeni fajgyűlölettel és kirekesztéssel, ám amit az ország gazdasági helyzetéről gondolnak és közre bocsátanak, azt bőven hasznosabbnak ítélem meg mint a Fidesz belépő szintű, de sajnos ebben az országban JELENLEG elégségesnek bizonyuló tudatszennyezését. Mert akkor legalább lenne a Viktor tehetséges! Lennének legalább a Viktornak seregei! De mondom, lenne legalább TEHETSÉGES. És ne röhögtessetek középjobboldali emberek, a Viktor KURVÁRA NEM tehetséges, a tömegeinek JÓ, ez minden. Hamis oltalmat ad nevetséges imádhatóságáért. Az Együvé Tartozást adja azoknak, akiknek jó, és akiknek pály Viktorral együvé tartozni. Ám notifikáljad, hogy mihelyst jött egy VALÓBAN tehetséges, meg is volt a Nagy Eszközökkel, Nyilvánosság Előtt és Vazelin Nélkül Elkövetett. Jájjájájájjáj!

Valaki, h'valaki, h'valaki monnyameg, hogy miért nem lehet valaki, valaki, valaki hazaszerető és veszélyes a pálinkára - opció: hurkára, vaze'! - amellett, hogy szeretne egy haladó országot? Konkréten ki, és hogyan veszélyeztethetné a hazaszeretet, amit sem elvenni sem eladni nem lehet? Ezek csak bevezető kérdések, mert félő, hogy mutatkozik nálam néminemű deficit a bal- és jobboldaliság koncepciójának kapcsán, és most még nem gyújtom meg magam, csak a benzint locsoltam jól sziluettezett fizikai testemre, és ezúttal még csak nem is a Fidesz székháznál, hoppá!, hoppá! Jelen idő szerint a kérdés az marad, mit mesél majd Orbán Viktor az SZDSZ még gőzölgő Elnökének, de arra nem kötnék fogadást, hogy másnap Viktor előre jön.

Villámkérdés: hogy lehet Sólyom László a legkevésbé népszerűtlen politikus? He? HE?? Hol bújkálnak azok a véleménytónusozók és szavazópolgárok, akik elégedettek ennek az embernek a politikai és államférfiúi teljesítményével? HE??? Én képtelen vagyok elhinni, hogy Sólyom László - hogy Sólyom László: "igaz". Amikor Bagi Iván parodizálta, hát, Bagi Iván jobban nézett ki Köztársasági Elnökként, az hundertprozentig. Nekem már baromi unalmas, hogy egy UFÓ-bolygóról jött Köztársasági Elnökünk van, mely bolygón a jelek szerint nem túl nehéz üldözési mániában szenvedni, - ránézel Sólyom arcára, és arra gondolsz: TUTI erre mondják pocsolyán túl hogy: "mild paranoid tendencies." Szerintem Sólyom tökre ilyen. Tökre egy UFÓ-csávó! Szigorúan szerintem, persze. Legyen kedves valaki küldjön el anyámba, aki kedveli Sólyom Lászlót, köszi! Jó lenne ha a kommentező felsorolná Sólyom László három, általa legtiszteletreméltóbbnak tartott fókusztulajdonságát is.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika közélet hurka előrehozott

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr7524730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása