Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Kígyót KEBELEDEN??

2008.09.30. 08:45 GyZ

avagy Mester, Mű

 

Újabbabb húsz, azaz húsz darab napot adok maximum - Viktor kompatíbilis verzió:

makFimumö!!

és Almássy Kornélt, a Bilétás Nemzetbiztonságiak Által Űzöttet a Fidesz padsoraiban fogjuk látni vigyázó szemeinkkel. Legyen is nálunk papírturhakapca, mindjárt kettő, hogy a mellettünk züllőét is. Vegyük észre: pont jókor űződik Almássy Viktorhoz, most, hogy egy akasztóskedvű Fidesz Honatya - HAHH! - kénytelen-kelletlen lemondott egyébként nyilván- s nyalván kitűnően megszolgált Országgyűlési Mandátumáról azt követően, hogy "Lógni fogsz!" - ot volt spiritusza kiáltani a Ttitkosszolgálatokért Felelő kedves Akárki Úrnak.

Külön öröm, hogy mindez akkor történik, mikor szegény Navracsics és Szíjjártó Péter lincseléssel fenyegető levelet adatnak fe... őőő kapnak, és Gyűlöletet kiáltanak. Utálom ezt írni, de ez lol... Illetve: ... ... . . ..... egy Napkeltés riportban, ezelőtt tizenszázmillió évvel, amikor még Gyárfás Tamás csinálta a sportriportokat, Dávid Ibolya kitért reá, hogy kb. minden nap kap egy decens paksaméta halállal fenyegető levelet. Szerintem minden befolyásos politikus kap ilyet, hiszen mindenhol vannak idióta emberek, gondolom erről van, akit nem kell meggyőzzek. Hogy én Szíjjártónak ilyen levelet küldjek? Ugyan kérem. A pasas elképesztően profi. Amit csinál, az szerintem szomorú, de nagyon jól csinálja. Elismerésem. A pont, amikor valaki ledumálja Szíjjártót, még várat magára, ezt ne feledjük. Navracsics teljesítmény(törekvése) Szíjjártóéhoz képest egy elfeledett sóhaj. Sem. "Semigen." Szóval ehhez mérten illetik kiröhögni szegény Navracsicsot. Ha valaki, akkor a csávó jó úton halad a gyomorfekély felé. Szóljon, aki látta őt nevetni. Igen, fotón is ér.

Kapcsolódó tipp, kifejezetten a disszociatív skizofrénia respektteljes rettegésében pácolva: óvakodj az intellektuális vezérsznoboktól, akik mondanivalójuk hiányát mindenféle pontocskákkal palástolgatják, hogy te képzelhesd oda a magvasat.... ... . . .... .. ...

.... .. . .. ....

 

............. . . . .................  ... .

 ....

........ . . . . .......

 

....

 

.............

.. . . . . ...  .

 

...

 

.......

 

..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nna. Fog ez menni.

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet megfigyelés hurka almássy

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr66688395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása