Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Messzire Ment Ember - avagy Tisztelt Fiala Úr!

2013.03.23. 16:30 GyZ

Tisztelt Fiala Úr,

legutóbbi ATV-s adásában kéri, a Messziről Jött Ember nézői jelezzenek vissza azzal kapcsolatban, hogy igényt tartanak-e arra, amikor ön Kálmán Olgáról való folyamatos lepattanásaival égeti magát a néplélek előtt. Ön annyira beleszerelmesedett saját hisztijeibe, hogy önben annak a lehetősége már fel sem vetődik, hogy talán az önnel nem egyező, tehát más szentiens élőlényeket foglalkoztató kérdések között az ön tevékenységi körének narratív karakterjegyei esetleg nem jelentenek konstans és azonnali prioritásokat. Tudom és látom, hogy önnek mindegy, mit mondanak, mit írnak esemesekben, tetszem, nem tetszem, nyaljam ki, nyaljak be, mert ez maga a Fiala Produkció, ahogy ön csodálkozik magán magának, csak viszonyuljanak az ön hisztijeihez. Ön egy hisztis pasas.

Pasas? Gyerek. Haragszik a világra. Jajdehogynem. A világ pedig helyt ad ennek. A világ minden gondolatnak és téveszmének helyt ad. Teljesen látható, lejön, hogy ön lelkibeteg attól, hogy Kálmán Olgát körülbelül annyira izgatja az ön karaktere, - mint műsorvezető, mint férfi, mint szexualitás - mint ipari vízágyút a galambszar. János - kapaszkodjon az egójába, abban nagymester - Jelenleg ön nincs egy spirituális súlycsoportban Kálmán Olgával, mert kettejük közül ön teljes mértékben a saját egója körül forog, mely ego mostanra elhitette önnel azt is, hogy Kálmán Olga titokban persze vonzódik önhöz. Ugye, János? Pedig téved, Olga hozzám vonzódik, jó?? Az ön szexuális frusztrációja karakterjegy. Az ön meghatározó karakterjegye az ön szexuális frusztrációja. Ha ezt én pasasként képernyőről leveszem, képzelheti, mit lát Kálmán Olga, akinek nőként a vonatkozó radarrendszerei természetszerűleg még pontosabbak és érzékenyebbek, erre ürgékként mérget vehetünk.

Ön egy hisztigép. A hisztizéshez való tehetsége pont fele annyi, mint amekkorát legjobb/legrosszabb pillanataiban gyanít felsejleni személyes/kurrens összpotenciáljának nagy ígéreteket búgó horizontján. Szerettem volna szeretni a műsorát, nyitott szemlélettel viszonyultam önhöz is, a személyiségéhez is, de műsorai javarészt az ön komplexusfüzéreinek dormáns kiteregetéseiből állnak, és ön kész belső bankot tart fent ezekből. A Tarlós István interjúban önnek az volt a fontos, hogy hányszor tud Tarlóson cirkuszi lingvisztikai programozást alkalmazni anélkül, hogy Tarlós végül elküldené önt Messzire Ment Emberkedni, de a szomorú helyzet az, hogy Kálmán Olgával ellentétben, ön eszköztelen arra, hogy olyan interjút készítsen Tarlós Istvánnal, ami bármilyen irányba képes lenne kibillenteni egy ilyen veterán, morózus csatalovat. Egyébként Kálmán Olga valóban alamuszi volt abban a hírhedt Tarlós interjúban, de miért is ne lehetne? Egy férfi sosem nézhet ki jól, ha egy nővel gorombáskodik, és Kálmán Olga ezt használta ki, nagyon ügyesen. Önnek csak a hisztije van, mert a körülményeskedő, hülye mondatai, amiket ön alighanem spontán intellektuális csúcsteljesítményeknek tart, és szerintem gratulál is értük magának, pont arra elegendőek, hogy vad anyázás helyett végül tízig kelljen számolnom. Én is gratulálok önnek. De miért kell nekem ezt néznem? Tudom, nem kell. De ha én égek ön helyett, az lelkileg jó, nem?

Ön nagy nőrajongónak tartja magát. De súlyos ön-elfogultságokkal terhelt nőrajongó, mivel nincsenek szenzorai, radarjai arra, hogy érzékelje/regisztrálja, amikor önnek Kálmán Olgával való szelídütközései során semminemű babér nem terem a spontán öngyulladáson kívül. Hiszek magának. Ön emlékszik a legjobban arra, amikor Olga egyetlen "Akkor ennyi volt, köszönöm szépen a figyelmüket" mondattal oltotta le önt, mikor ön éppen dacoskisfiút játszott magának, és mely leoltásra ön persze megsértődött. Nyakam rá, hogy Jánoska aznap rosszkedvűen forgolódott az ágyában, és képtelen volt napidendre térni Kálmán Olga otromba szívtelenségén. Így volt ugye, János? Mert Fiala János világában KÖTELEZŐ Fiala János hisztikéihez viszonyulni, mert az ő hisztikéi FONTOS részei a médiának! Fiala János fejében, persze. Meg amikor ezért ön fizet a pszichiáterének. Kálmán Olgának ön nem fizet, hogy ő az ön férfihisztijéhez viszonyuljon. Ön nekem sem fizet, ebből látszik, hogy milyen jólelkű vagyok, hogy ingyen is elmondom, mit gondolok. Azért mondom el nyilvánosan, hogy az ön hívei aztán engem is kedvükre anyázhassanak.

Ön a Kálmán Olgán fogást kereső - szóvicc szándéktalan - egotripjei során NEM szakmailag nyilvánul meg, János. Beszéljünk egymással komolyan. Evidens, hgy ön Kálmán Olga csodálatáért megy harcba, és mindig egy kosárral a seggében távozik. Az ön hisztijei nem annyira jók, pláne nem annyira tartalmasak, mint ön gondolja, nem annyira relevánsak, hogy azok Kálmán Olga önt csodáló éterjelenlétét-, melléktámogatását követelnék, míg ön mindenki tapsikolása avagy explicit mélaundora mellett parádézik - mert ön ezt képzeli el a Fiala Galaxisban - de mindez nem jelenti, hogy ne lenne szórakoztató, ahogy Kálmán Olga szolidan alázza önt. De ezt a műsorszámot, látnia kell, ön fizeti, ön néz ki benne rosszul. Mert egy férfi csak akkor nézhet ki jól, ha jó a nőnél. Ön nem jó Kálmál Olgánál, János. Ön nem jó Kálmán Olgánál, János. Ön nem jó Kálmán Olgánál, János. Ön, János, Kálmán Olgánál : nem jó. Jól hallható? Ön jelen állapotában nem lehet jó egyetlen valamirevaló olyan nőnél sem szerintem, aki nem viseli szívén az ön hisztikéit. Ez MERŐBEN személyiségjegyek kérdése. Lehetne önből akármi, ilyen önfixáltnak lenni, és még fizetni is valakinek azért, hogy ezt megtapsolja, nem kötelező. Mert ön egy hisztis pasi. Általánosítani mindig veszélyes, de a nők általában nem szeretik a hisztis pasikat. De ön tényleg nem veszi észre, hogy alázva van. Egyszerre szívszorító és fergeteges.

Előbb-utóbb valaki fogja önnek mondani, hogy most legyen egy kicsit Messzire Ment Ember is. Ezt én nem kívánom, csak én akartam lecsapni ezt a magyaros labdát. Műsorvezetői stílustalanságához ugyanakkor, amit ön nyilván unikális formabontásnak és vagány, sodró dinamika jellemezte mérvadásnak gyanít, valójában nem társul sem olyan típusú konzisztens dinamika, sem tempó, ami az egyébként érdekes koncepció hasznára, éltetésére válhatna. Ön minden szembejövő hülyeségre visszakérdez, önnek nem drága, ha megakasztja a releváns információtranszfert, mert addig is az ön szupervehemenskedései, cirkuszi belsőhülyegyerek-neurózisai vannak műsoron. "Mi az a Fidesz? Mi az a fiatal? Mi az a demokrata? Miért Viktor? Miért törpe? Miért Napóleon? Miért sámli? Miért komplexus?"

Ön egy hisztis pasi, és az ATV egy kurrens, ÉPPEN futó tévedése, - respekt a csatornának, amiért felvállalnak és hagynak kiteljesedni egy tévedést - mert ön az idővel EDDIG nem lett jobb, János. Ja, és a szavazás, hogy legyen-e Összebeszélő Kálmán Olga és ön között. Emlékszik a második rituális önégetésére, amikor Kálmán Olgának az ön saját műsoridőrövidülésének terhe mellett adta át a szót, és szorgalmazta, hogy Kálmán Olga is fejtse ki, ő mit gondol, miután ön felolvasóestet tartott magának? (Ja, az az ember, aki Kálmán Olgát Fialásodással gyanítja, ezt a mondatot - ami ultrahülyeség, és egy alamuszi, szemét, féltékenykedő mondat, amit tuti, hogy férfi írt - gondolom ön kinyomtatta és bekeretezve parkolja az ágya felett.) És Kálmán Olga ezúttal is jóestét kívánt mindenkinek, ön meg újra hoppon maradhatott nagy műgonddal kiteregetett neurózisainak társaságában, amelyekhez a "szívtelen" Kálmán Olga MEGINT nem volt hajlandó viszonyulni. Vannak, akiket azért fizet, János, hogy viszonyuljanak a neurózisaihoz. Még tapsolnak is, hogy legyenek önnek neurózisai. Nagyon rossz munkát végezhetnek, ha még a stúdióban is ennyi marad. Én nem kívánom a műsor megszűntét, de jelzem, az ön belső Messziről Jött Embere benyomásom szerint rohamosan "fogy", az egyetlen erőtartalék benne az igazi ÖN, de EBBŐL az önből jelenleg csak a neurózis folyik. Ja, és a szavazás? Én sem szavazok.

Üdvözlettel :

Gyalog Zoltán,  Budapest

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény magyar atv János Messziről Fiala Ember Jött

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr165164276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása