Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

A foci buzis.

2013.01.16. 06:16 GyZ

Minden olyan tulajdonságot meg kell jelenítened foci közben, ami a FÉRFIT kívánatossá és dominánssá teszi, és pusztán ezeknek a tulajdonságoknak a megcsillogtatására irányuló vágy működtetése egy teljes mértékben homoerotikus tendencia. Egy bizonytalanság túlkompenzálása. Miért KELL ahhoz focizni, hogy világos legyen, hogy AKÁR képes is lehetek rá? A focistát bizonyítási kényszer működteti, mely bizonyítási kényszer arra irányul, hogy a focista saját magát az ideális, domináns, férfias tulajdonságok és jellemzők birtokosaként és megjelenítőjeként mutathassa fel a közösségnek - csapattársak - és a világnak - közönség.

A foci LÁTSZÓLAG csapatjáték, de valójában az indivídum játéka, hiszen az indivídum többek között megjeleníti a Csapattal történő együttműködés üdvös és kívánatos képességében való jeles felkészültségét, melyért cserébe, és gól esetén a közösség Félistenként fetisizálja őt, mint az Optimális Alfahímet. Homoeroticizmus. A focista számot akar adni saját hatékonyságáról, nélkülözhetetlenségéről, értékéről, mint élőlény. Optimális Alfahímnek akarja definiálni magát. Ez motiválja. Szeretne minél hatékonyabb eleme lenni a csapatnak. A motivációs dinamika azonban, ami hajtha, markánsan homoerotikus, egy bizonytalanság túlkompenzálására irányuló szükség gyökereitől eruptál. MEG KELL mutatnia, hogy KÉPES ő olyan gyorsan szaladni ám! KÉPES ő kicselezni az ellenfelet ám! KÉPES ő túljárni az ellenfél eszén ám! CÉLBA juttatja ő a metaforikus spermát, olyan nagy az ő leleménye és vágya is, hogy megtegye, igen.

Csapattagként, szövetséges gólt követően a többiekkel együtt azonmód behódolok a szövetséges gólszerző hím dominanciadicséretének, mert tudom, hogy ő is megteszi majd velem, miután gólt szerzek. Miután csellel, dominanciával, fortéllyal, gógyival célbajuttattam a metaforikus spermát a rámtörő ellenséges hímek dacára is, mert én MÉG hímebb vagyok a hímeknél. Tehát a buzik csak engem akarhatnak. Rohanó, izzadó férfiak ölelkeznek, dinamikusan, erőteljesen, hatékonyan ölelkeznek. CSAK a férfi dominancia örömére, annak kifejezésére ölelkeznek, semmi más nem történik, mint a férfidominancia saját magát dicséri saját magának, és az indivídum részt vesz benne, mert a csapat megbecsült részeként éli meg saját dominanciájának legtökéletesebb fokát, mert a dominanciát a közösség jóváhagyása szavatolja. Az Ideális Hím. A Kívánt Hím. Újabb gól, és megint rohanó, izzadó férfiak ölelkeznek, dinamikusan, erőteljesen, hatékonyan ölelkeznek. Ezek buzik. 

Szólj hozzá!

Címkék: foci buzi labdarúgás buzis

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr295020960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása