Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Állítsátok Meg Avar Jánost!

2010.04.20. 16:15 GyZ

avagy releváns jegyek 1962 Amerikájából

Image and video hosting by TinyPic

Tegnap fordult fonnyadt evidenciába az óvatos gyanakvás, hogy Avar János immár a saját szórakoztatására sápolja le a műsoridőt az ATV egyébként kiváló Dési János Huncutul Tollatelővevő- majd Huncutul Tollateltűntető Klubjából.

Mészáros Tamás nekem nagy kedvencem, annak ellenére is hogy mostanában illik őt kurucosan lekriptokommunistázni, de szerintem belátható hogy Mészáros folytonos gondolati igényességet, relevanciát mutat fel, sikerrel igyekszik józan és elfogulatlan szinapszispályák mentén értékelni az aktuális folyamatokat. Analitikus partnernek tekinti a nézőket/hallgatókat, és szerintem pontosan ez az elvárható szimultán minimum/maximum egy közéleti háttérműsortól. Mészáros Tamás: tudományos elme. Avar János ezzel szemben mind inkább a tudományos habisztiző szerepét ölti magára és teszi ezt 360-al, érdemi észleléseinek száma riasztó lendülettel konvergál a veretes varangyvalag alatt rejtező paranormális dimenziók felé, és, míg sajnálkozásom ezt illetően kezdetben sem, sőt, se nem volt kicsinynek mondható, addig Avar Esmeralda legfrissebb produkciói már a magát ismétlő gondolati silányság ragacsmocsarát - a tied, meg a tied is - fröcskölik zizegő asztráltestemre. Tudom, mert érzem.

Mészáros Tamás mond egy tökjót, minek hatására Avar Prucella újból előhozakodik 893479823749823748923749823szor hallott, elképesztően unalmas amerikai példáival, és/vagy saját, korábbi állításainak szintén a saját maga szórakoztatására elkövetett alátámasztásaival. Avar Béla abban a tévedésben van, hogy minnél látványosabb - kis képzavar jő', üsse kő - hangsúlyt spékel sommásnak megajánlott, de egyébként rendszerint riasztóan nullrelevanciás állításai vígasztalására, annál nagyobbat bólintunk majd a kockásabrosz felett, én meg a szódásszifon. Ilyenkor van az, hogy Avar Benjámin nagyhangon ismerteti egyébként korrekt demokráciafelfogását, majd siet hozzátenni hogy az általa iméntiekben hivatkozott cselekedet, hozzáállás egy demokráciában, természetesen: elfogadhatatlan. De Avar Ágoston úgy vezeti ezt elő negyvenmilliomodszor is, valóban, mintha ez az első örömteli alkalom lenne erre, s így, lám, végre-valahára a nyomorult tévéhallgató-idióta is kigyönyörködhetnők magát Avar Gizella idevonatkozó, korszerű nézeteiben.

Magyarán: Avar János, gyaníthatnók, hülyének nézi a hallgatókat/nézőket, avagy magát, esetleg mindkettőt, hiszen nulldimenziós Újságíróklub béli produkciói mára nyílt testamentumai a jószerivel konstans felkészületlenségnek. Avar Titanilla úgy van vele, hogy vanik ő akkora közéleti gondolkodó és véleményformáló, hogy 1925-ből származó amerikai példái majd mind PONT passzentosak lehetnek a jelen belpolitikai konstelláció hathatós mélyelemzésére és védhető értékelésére. Avar Jánosnak sürgősen össze kell magát szednie, vagy az ATV-nek csinálnia kéne neki egy saját műsort, ahol örülnek Avar Brigitta silány színvonalú, repetitív észleléseinek, melyekkel csakis a műsoridőt gyilkolja az elegáns gondolatok kárára.

Állítsátok meg Avar Jánost!

< - Image and video hosting by TinyPic Avar János, Mestermágusboszorkánynagymester in action.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr821937433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása