Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Dr. Drábik

2009.06.17. 19:46 GyZ

avagy Szupernehézsúly

A Drábik János írásait is tartalmazó gyűjteményes periodikákból minden geopolitikai tényező rendel magának egy-egy stócot Nagykövetségeiken keresztül, ám e szupernehézsúlyú tudományos elmét úgy rettegi a fősodros kameraalapú tömegtájékoztatás, mint ördög a tömjénfüstöt.

Legutóbbi bejegyzésemkor Molnár F. Árpád kapcsán azt írom, hogy tartalmai hallgatása közben a konspiráció teóriákat megízlelni hajlandó tucatkósza titkos mosolya játszik ajakim szegletében. Mikor viszont  Dr. Drábikot hallgatom, levegőt venni sem merek. Dr. Drábik sosem állít olyat amit ne tudna rétegesen alátámasztani, végkövetkeztetése pedig koránstem nyalábol a meglelt igazság múltidősített kinyilatkoztatástényének önkényes vélelme felé, ehelyett izenetének magva a Legfelelősebb Magatartásra invitáló felhívás: hogy NÉZZ UTÁNA állításainak. Ez most egyébként egy ajánló, mert úgy vélem, politikai pozicionáltságtól függetlenül MINDENKINEK be kéne vizsgálnia, meg kéne halllgatnia hogy mit beszél Dr. Drábik. Szinetár Miklós, a Jó Isten és a Felettük Regnáló Vanenónli Réz András után Dr. Drábik az egyetlen eddig, akinek geopolitikai tényfeltáró munkásságát kivételes jelentőségűnek ítélem meg. Mi következik ebből? Hogy egyet kell érteni vele? Maga Dr. Drábik kéri hogy kételkedj abban amit mond, nézz utána, és kételkedj aztán magadban is. Meglehet hogy Drábik János konszenzusos médiabojkottja nem holmi véletlenek műve? Meg kell hallgatnod őt hogy véleményed lehessen erről.

Folyamatosan bővülő Dr. Drábik linkgyűjtemény

Legutóbb a Rózsavölgyi Esték keretében tartott előadását vizsgáltam be a szememmel, itt Drábik János a többi között a Világválsághoz ajánl meg olyan értelmezési keretet amit eddig nem nagyon hallhattál, és felteszi a kérdést: mire utalhattak amerikai notabilitások mikor arra kérték az amerikai választópolgárok szűk - majd bővebb - körét hogy akkor se hátráljanak ki Obama mögül, mikor az Elnök egy rendkívül nehéz döntés meghozatalára és egy kapcsolódó, kemény próbatételre kényszerül? És ha azt hallod, hogy Amerikában koncentrációs táborokat és föld alatti kormányzati létesítményeket hoztak létre, - effektíve kész vannak és üzemkészek - mintha egy katonai diktatúra bevezetésére gyúrnának? Nagy szamárság? Engedd hogy Drábik János kérdezze meg tőled, én csak egy összekötő vagyok.

Dr. Drábik at Rózsavölgyi Esték 1.

Dr. Drábik at Rózsavölgyi Esték 2.

Szólj hozzá!

Címkék: jános wtf dr. drábik trúsz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr491191822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása