Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Kételyek Kétsége

2009.06.15. 12:06 GyZ

avagy Molnár F. Tudja és El Is Mondja

Molnár F. Árpádnak elhiszem, hogy ő elhiszi. A tüzes tekintetű titkosszolgálati/geopolitikai megmondóguru az Echelon Technológiák és az ezeket működtető Háttérhatalom leleplezésére vállalkozik, tagolt médiavalóságokban fürdőző random űrmarhaszemeket nyitandó fel egy kíméletet nem ismerő, pozitív típusjelű ideálokat racionális megfontolások mentén eltagadó Valóságra. A Valóságra, melyben a stockember a Háttérhatalom szükségszerű nyersanyagforrása csupán, melyben a médiatengerben agyonzselésített humán alig-tudat-massza maximum pontosan definiált pillangószellentés gyanánt mérgezhetnők a Hatalom Érvényesítőinek Ordas, Irdatlan Agendáját.

Az emberélet óvatosan remélt örök szabadságélményére a Babiloni Szajha les szüntelen, ki TUD rólad mindent, ki ISMER téged. Titkaidat, ó, Bohó Balga, te magad mondod el neki, lévén mást nem is tehetsz hogy modern csatornák mentén és azok keretei között létezhess. Táplálék gyanánt nem kapsz-, nem is kaphatsz mást mint Hazudott Szabadságodat, s míg te sorolod/éled markánsan vacak s vattzak, jelentéktelen földi álmocskáidat, addig a Babiloni Szajha romlott, petyhüdt kebelére nyalábol Minden Dolgokat mik Valaha Voltak, Vannak és -  Fognak Lenni. Fotel kényelmes szófar? (SOFA, haha!) Akkor hát - Enter The:

Molnár F.!

Molnár F. Árpád egyszerre - szerintem védhető - sómen és olyasvalaki, akivel kapcsolatban őszintén meglepne ha kiderülne hogy gyakorta hivatkozott személyes titkosszolgálati tapasztalatai valójában nem képezték részét az itt szemlézhető kezsöl konszenzusnak. Molnár F. Árpád bizonyos, egyszerű ám nagyszerű rámutatatásai számomra teljesen logikusnak és beláthatónak tűnnek, sőt: a megmondóguru munkássága éppen e sziluettezett észlelések révén gravitálódik a kínált tartalmak kapcsán megfogalmazható, mi több, egyenesen megfogalmazandó alapkérdés felé.

Molnár F. különösebb dráma nélkül közli hogy - nem állítja hogy a saját észlelése, de én tőle hallom először - amit az Állam megtehet, azt meg is teszi. Felveti hogy képzeljük el az Idióta Államot, aki NEM akar szert tenni a Lehető Legteljesebb Kontrollra. A kérdés voltaképpen már e ponton megfogalmazódik és ad gyanítható villámválaszt az opcionális továbbiakat illetően. A kérdés pedig, ez: hallhatsz-é vajh' Vándor füleiddel olyan Valóságértelmezést mely hallatán jeges rémület önti el Lényed?

Valóság 0.5

Felvetés: Biodroid vagy!

Megerősítés: Does. Not. Compute.

Szerinted 0-tól 100-ig terjedő skálán a stimulus mennyire dobja le az ékszíjat a szép klasszikus kopfodról ha azt hallod, hogy a világ titkosszolgálatai a Második Világháború óta - az USA által aktívszuvenírként hazavitt Herr Mengelével az élen - kísérleteztek és kísérleteznek a humántudat kapacitásával? Elhitted hogy van jobb winchester az agynál? Elhitted hogy van tökéletesebb gyilkos mint aki nem tudja, hogy az? Azt gondoltad a tudatnak nincs védekezési mechanizmusa az embertelen traumák ellen?

Egy Államnak - bármely Államnak - ismernie KELL Legfőbb Nyersanyagforrását, ami, tetszik/nem tetszik: a' Ember. Így van ez ősidők óta, mert így kell lennie. Amennyit én kisilabizáltam a dologból, az annyi, hogy az Állam saját védekezőmechanizmusainak tökéletesítésekor nincs, mert nem LEHET tekintettel a társadalmi közmegegyezés nyomán elvárható erkölcsi minimumokra. Tehát e kérdés kapcsán nincsenek Emberi Jogok, mert az Állam eszközrendszereinek tökéletesítésekor az Emberi Jogok egyszerűen: nem funkcionálisak - lett légyen szó bármely, az eddig megalkotott ideológiai struktúrák egyikén nyugvó politikai berendezkedettségről. Amit a társadalom elé tálalnak, az a fogyasztható Menü az étteremben, de nem kell tudnunk, mi fő a Séf titkos kuktájában a konyha jótékony takarásába búva. Ééééérted.

Az Állam érdeke hogy saját titkosszolgálatait a lehető legnagyobb hatékonysággal működtesse, miközben virtuálisan nem lehet teljes tudomása a konkurrens titkosszolgálatok eredményeiről és módszereiről. Tehát ez is "csak" egy verseny, melyben a Tét az Állam Hatékonysága. Senki sem teheti meg hogy nem tesz a tőle telhető legnagyobb erőkifejtést önnön pozíciójának e téren (is) értelmezett szolidifikálására. Hogy miért nem szilárdítást írok? Igaz is. Senki sem teheti meg hogy nem tesz a tőle telhető legnagyobb erőkifejtést önnön pozíciójának e téren (is) értelmezett szilárdítására. Az Állam Hatékonysága a létező Legnagyobb Tét mellyel önnön maga felé számolnia kell. Teljesen mindegy a kormány szaga, színe, alakja.

Mint Állam, TE akarod a Legtutibb Kémet, te akarod a Legtutibb Kémelhárítót, te akarod a Legtutibb Adatközvetítőt. Biodroidokat akarsz. A tudatban falakat lehet konstruálni kondícionálással. Drogok, traumák, hipnózis, és amit jelen idő szerint aligha tudhat holmi random blogfonó. Blogfonó, ééééérted! Például olyan traumákat okoznak melyek feldolgozása jóformán lehetetlen, így az elme új alteregót hoz létre, mely alteregónak az elszenvedett trauma már nem része. Molesztált gyerekeknél alapreakció a trauma külön tudatba történő elraktározása. "Nem történt meg, nem tudok róla." Ez a belső magatartás, túlélési stratégia a felnőttkorban is jelentkezik. Hitlert a kezdetektől érdekelte az ebben rejlő kapacitás. A kapcsolódó technika: ha valakit macskának akarnak kondícionálni, először macskaként kell viselkednie. Ha abbahagyja, akkor kemény büntetés következik. A nem-engedelmeskedés élménye és az annak kapcsán elkerülhetetlenül bekövetkező trauma végett a biodroid-várományos előbb-utóbb megtanulja hogy jobb az engedelmeskedés, mert úgy elmarad a retorzió. Már csak egy úgynevezett Kulcsra van szükség mely hozzáférést biztosít a már létrehozott Macskaprogramhoz, mely a traumák hatására létrejött szuverén altudatban létezik "csupán".

"Na KI a kiscica!?"

És a biodroid futtatni kezdi a neuroszoftvert. Persze a program maga tetszőleges. Tegnap még őrült szexrabszolga voltam, ma lelkes Fidesz Szavazó. Szályenszfiksön? Tsudát. Na jó, részben az. A technika működése, működtethetősége és erkölcsfeletti szükségessége az Állam részéről egyaránt - hm - belátható dolgok. Embertelen? Embertelen, mert Eszköze az embertelenség. Célja viszont a Hatékonyság, a Cél pedig szokott valamit szentesíteni, ami most nem jut eszembe.

Persze nem célom ezeket a dolgokat úgy prezentálni mintha ez valami friss közinformáció lenne. Emlékeztek a Csupasz Pisztolyra? Az egy vígjáték. Tökre ugyanez van benne. "Meg. Kell. Ölnöm. Frenkdrebint." Régebben 10-15 alteregót hoztak létre egy biodroidban, ma már állítólag létezik biodroid akiből 36.000 különféle program hívható elő. A Green Beret-ek - akik már Vietnámban is harcoltak és Elit kategóriás egységek - állítólag kivétel nélkül biodroidok. Képzelhetjük milyen programok hívhatóak elő egy ilyen harcosból. De nem biztos hogy tudni is akarjuk.

Ez a téma egyike csupán Molnár F. Árpád vizsgálódásainak. A tartalmak fluidikusan szemezgetnek roppant sajátos - nem pejoratíve értem - belpolitikai lepelrángatás és geopolitikai rémvízió között.

Valóság 0.75

A Babiloni Szajha

Felvetés: A konspiráció teória bája az, hogy akkor őrülök bele amikor akarok.

Megerősítés: TUTI hogy egy Mesteri Konspiráció van folyamatban ellenem ha nem tudok róla SEMMIT. 

Miért mondom hogy rémvízió? Nem hiszem el amit Molnár F. mond? Nem erről van szó. Bevallom, ha nézem Molnár F. valamelyik geopolitikai tartalmát, akkor első sorban szórakozom, pusztán azáltal, hogy e lepelmolesztáló rámutatásai engem személy szerint játékos gondolkodásra invitálnak. És itt van, hogy miért: ma már kockázatmentesen megőrülhetsz ha neked az a célod, hogy megőrülj. Évekkel ezelőtt elérkeztünk az információrengeteg azon pontjára ahol az Igazság AZ lesz amit annak AKARSZ látni. Hja, ha annak akarsz látni VALAMIT is, tegyük hozzá. - PTDUM -. Megtörtént.

Tudod mi az egyik vezető Összeesküvéselmélet?

Ez: a Hatalom Igazi Gyakorlói az Illuminátusok. Ők a Világ Vezetői, a Pénz Kibocsájtói és Valós Tulajdonosai. Senki nem léphet nemzetek élére az ő jóváhagyásuk és támogatásuk nélkül. Ja, és egyébként gyíkemberek. Mi van, csuklottál? Pedig felesleges volt - Hillary Clinton is gyíkember. És persze, Bill is. És kábé mindenki más is az, aki a világpolitikában meghatározó szerepet játszik. Jó ha tudjuk hogy a hüllőalienek azért érkeztek a bolygóra mert azt remélték hogy az emberi fajjal kereszteződve tökéletesedhetnek. A terv állítólag nem vált be, mostmár céljuk fajunk kisemmizése/leigázása a teljes kontroll megszerzése által - ami a pénz feletti tulajdonlással megtörtént - és rabszolga sorba hajtása. Ők szítják az etnikai konfliktusokat is, ők sodornak minket háborúkba, ők engedik Spiccersomát a tévére. Rabszolgaság, ami, a virtuális szabadságélmény megadásával - stimulálja csak magát a zombi és írja meg valamelyik social networkön hogy mivel teszi ezt, hadd tudja mindenki velünk az élen - szintén megtörtént.

Honnantól válik ez az elmélet (?) parttalanná? Hát, sokat nem adn - Á - k ha megtudhatnám a tutit, hogy a gyíkember aspektus megáll-e. Viszont sokan MEG IS adják. Ha kíváncsi vagy hogy Bill Clinton erős fény(képezőgépfény) hatására hogyan produkál állítólagos zsírtuti, vétón felüli gyík-jellegzetességeket, akkor izzítsad a YouTube-ot és irogassad hogy "illuminati shape shifting" meg ilyen dolgokat. Ki lesz szolgálva a Valóság melyet LÁTNI szeretnél.

Értitek amire utalni szeretnék? Elérkeztünk ahhoz a ponthoz ahol MINDEGY mit akarsz Konszenzusos Valóságnak LÁTNI és MEGÉLNI. Megkapod. Meg. Fogod. Kapni. Ha neked Bill gyíkemberként kell, találni fogsz hozzá 8937389 tonna adatot és 8937389 videót. Hiszen OTT a BIZONYÍTÉK, hát NEM? MÉGIS IGAZ! Bill egy gyík, úristen, megőrülök!

Óvakodjunk barátaim, nehogy a marhanagy éleslátásba börtönözzük bele magunkat! "Biztos ÍGY van", illetve "biztos ÚGY van". A nagy józanságkutatás, az elhivatott, szükségszerűen kikezdhetőnek tűnő "végeredményeket" produkáló "valóság" keresés lehet a börtön. Meglehet, hogy pont az éleslátás ígéretét búgó spekuláció-, a vallásos áhítat jegyében történő spagettiszívogatás és a vonatkozó adatfelhalmozás konstruálja a legmagasabb falakat magunk köré. A Hamis Szabadság Börtönébe zár. Vélt józanságodban vesződsz el, a spirál pedig mindkét irányban szeretettel vár, csak nem képzeled hogy nem marad poén a vélt "Utolsó Poén" után?

Tehát elhiszem-e hogy Hillary gyík?? Itt van a 101% Őszinte, gyerekek: ki nem szarja le hogy mit hiszek? Mert én biztos leszarom. Nem érdekel. Csak meghallgatom a véleményeket és az egészből az érdekel hogy közben heveljem a fánt. Na ez mennyire éretlen magatartás? Ez az EGYETLEN ÉRETT magatartás, believe you me!

Felvetődik ez a nagy szabadságfétis is. Újabban nagyon ügyesen konstruált videók kerülnek fel a YouTube-ra - később linkelek naccsomó videót ezek közül is - melyek a közösségi oldalak veszélyeire hívják fel a(z) - egyébként emberi - figyelmet. Hogy: "úristen, hiszen a Kormány megtudja mi a nemi orientációd! Hogy mi a kedvenc színed! Hogy mi a kedvenc zenéd! Hiszen nincs is szabadságod!"

Ha úgy akarod, mindettől megijedsz és fetisizálni kezded - imádd a redundanciát - szuverén privátszférádat. EME gondolkodás mentén: "Te jóég! Igaza van! MINDENT lát rólam MINDENKI! A lángosos! A pék! A Béla! TUTI ügynök arcok!"

E videók szerint így jön létre a Hamis Szabadság Börtöne. Nincs is privátszférád, csak HITTED. A Babiloni Szajha FIGYEL téged. SZÁMÍT rád. Elfogadom ezt a vélekedést, de van ám a' ellenpóluson helyezkedő magánvélekedésem is, amit tökre leírok. Itt van: ha látják hogy mi a nemi orientációm, hogy mi a kedvenc ezem-, azom illetve emezem és Amazon.com és hogy mit utálok nagyon és mit kicsit és mit kicsit sem, hogy naggyal, picivel, netán csak ha nedves, vagy ha játékos is, meg ilyen dolgok - ha ezeket TUDJÁK rólam - akkor - felvetődik - hogy - hogy. ...

hogy akkor - MI VAN?

Segítek: semmi. Az egészben - a Létezésben - a tsel az, hogy érezd jól magad. Mit csobogsz? Hogy ez nagyon önző? Tsudát. Ez az egyetlen ami önzetlen.

Valóság 1.0

Feltevés: A Lényeg, gyerekek: to have FUN.

Megerősítés: Mert minden MÁS -  egyszerűen nem szükségszerű FUN. 

a mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika és eperajaksíkosító speciális ajánlata:

1. Molnár F. Árpád's Globalizált Kozmosz

2. Drábik János's Tudatkontroll Speciál

3. Arizona Wilder az Illuminátusok Rabszolgáiról

4. Új Világrend Megapara

5. Cry Me a River - Julie London, 1958 - gitáron az Isteni Barney Kessell

Az alanti link pedig egy folyamatosan bővülő Drábik János gyűjteményre mutat.

Folyamatosan bővülő Drábik János gyűjtemény

Szólj hozzá!

Címkék: tudat kontroll echelon libazsír trúsz

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr221186042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása