Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Arc-átlanság

2008.12.19. 09:04 GyZ

avagy Telefonja Tele-fonja

Orbán Viktor nem hajlandó fésztufész leülni Gyurcsány Ferenccel, amit a mediaplayer.blog.hu szubjektív szépészeti seggszőrzet-removernek ÉS politikai megmondóperiodikának: nehezményeznie kell. És itt van, hogy miért: éppen örültem, hogy Viktor leül Gyurcsánnyal tárgyalni, már ezen óvatosan sziluettezett potencialitásra bemért strip előállításán forgattam őrült agyhelyem. De estére: a Fidesz kiszámolta, hogy Viktor nem, sőt NEMÖ! ülhet le Ferenccel tárgyalni. Stumpf Gollum egy trademark szemforgatással jóváhagyja a titkos érveket, igen!

Indokolás:

A Fidesz Elnöke, olybá tűnhet-NŐK, egy személyes tárgyalással óhatatlanul is azt a benyomást kelthet-NŐK a magy... őőő az emberekben hogy a Primér Ellenzéki Erő - GHHGAHAA!! - felelősséggel bír a regnáns kabinet által viselt politika emberellenes karakteréért.

Fordítás:

Viktor nem ülhet le Ferenccel tárgyalni, mert kiderülne, hogy Viktornak egyetlen darab olyan megajánlható mondata sincsen, melyre emlékezhetnél. És ez az intellektuális szállítmány egy államférfi-aspiránstól: geFFimód kevés, bébi. Ehhez kottázd hozzá kedves mézgombócmassza csurimadaram, hogy a válságtól kávé nélkül 111%-on pörgő Gyurcsány orkánként sodorná tova Orbán Elnök Úr öltönyigazítós, populista fasz-fabuláit, melyeket egyébként is tsak éppen most sütnek ki. Kérdés kinek, ha ezek a teljesen abszurd, erőtlen pozíciólatolgatások semminemű szellemi ellenállással sem mérhetőek úgymond: össze. FideF verFió: ÖFFE!

Következtetés:

a Legbiztosabb Érv AZ, melyet csak MAGADNAK vezetsz elő.

Ítélet:

gg, Viktor!

 

Szólj hozzá!

Címkék: telefon orbán gyurcsány hurka

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr55830926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása