Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Nemzeti Juice

2008.10.20. 10:16 GyZ

avagy Még NEM, még NEM, még NEM DÖNTÖTTEM EL 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orbán Viktor Nemzeti Csúcson nyújtott teljesítménye kapcsán ki kell fejtenem elismerésemet. Most jön: elismerésem! Mint várható volt, Viktor nekiülésből keresztülhányta az egyébként elég tágas termet, de bőven jutottak répadarabkák Ferenc nyakkendőjére is. Látogatását Köszönjük, és Jóétvágyat!

Aktuális kérdéseink pedig, melyek a közeljövőben megválaszolást nyerhetnek: meddig- és merre viheti Orbánt a Kormánnyal való nyílt szembehelyezkedés a válságkezelés/válsághergelés idején? Ne feledjük, hogy Orbánbabe együttműködésről csak akkor hajlandó beszélni, ha a kabinet napirendre tűzi az adócsökkentés kérdését.

Jelen idő szerint azonban magaménésszerénységem nem vagyok meggyőződve róla, hogy az Idegesnyugtalan, Bosszútszomjúhozó Orbánbébi ezekben az apokalipszisgyanús (?) időkben tetszeni fog a népnek s mint olyan: a Nípnök! Viktor most bűntethet, mert Ferenc nem fog leállni vele fightolni - a Miniszterelnök nem öltheti magára az Ellenzéket támadó akciókosztümöt, hiszen azonmód ráfagyasztanák a felelősségszétterítés igényének vádját - amit egyébként a Jobboldali valcsicsati már azelőtt műsorra tűzött, hogy Gyurcsány - suttyomfittykompatíbilis verzió: GyurcsáN - pontot tett volna a meghívók végére. Orbán ma Bónusz Ingyen Ütéseket vihet be ellenfele testére, mert az ellenfél most nem üt vissza. Kérdés, Orbán elkezd-e fejre támadni, - válság idején Előrehozott Orbán Viktort követelni mondjuk tök pikáns, s egyben a Vezérhez méltó lenne - vagy csak "elegánsan" ellehetetleníti magát a folyamatos bélsárejektációval via orálcsatorna. Hallod Viktor, ha reám hallgatsz, elkezdesz követelni, de úgy, hogy abba beleremegjen a Nemzet Asztrálteste!

I! Want! To! See! You! Sweat! Hyper! Hyper!

Viktor verzió:

I! Want! To! See! You! Sweat! Hánytál! Hánytál!

Második kérdésem: a Magyar Köztársaság érhetetlen módon legkevésbé népszerűtlen politikusát és egyben

Epikusan Kudarcos Köztársasági Elnökét, Sólyom Lászlót

hol önthetem nyakon malátával, - több alkalommal is - és ha nyakon öntöm, börtönbe kerülök akkor is, ha véletlen volt, és ha írtam róla előtte - mint most - akkor eleve nem lehet véletlen? Visszavonom, nem vagyok én való a börtönnek. Sólyom mondjámále, alkalmatlan, megosztó politikai exhibiconista, elvakart kelés a Nemzet Valagán, És BÚÚÚÚÚÚÚ is.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika nemzeti csúcs tanácskozás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr82721701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása