Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

A Dealer Mennyit Bír El?

2008.08.04. 23:22 GyZ

avagy Tsillagot a' Égrű', Derrick Úr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Lelkes Derrick és Tetthely rajongóként nem sokat támaszthatok a HírTV Célpont című, gonosz embereket leleplező bűnügyi sorozata ellen - szoktam is hallgatni, miközben mejjszőrzetre szériázok. A legújabbabb Célpont para a zwei stühhe nemzeti sztárriporter befeketítési kísérlete. Citált városligeti padról politikai éleslátást osztó HírTV ajánlmány diszkréten tálalt sugalmazása szerint Veres János Pénzügyminiszter/Gyermeknevelési Tanácsadó megbízásából 40 gramm kokaint szerettek volna elrejteni a célszemélyeknél, amit aztán, ha JÓL megtalálnak a rendőrök - úgy nem pusztán a riporterek ellen indulna meg a bűnvádi eljárás, ám a HírTV, mint médium is szükségszerűen ellehetetlenülhetne. Egy ilyen szép szó után csak Rákóczi Péter Célpont Főszerkesztő Naptévés szereplése okozhatNA nagyobb megrázkódtatást - ha nem lennénk hyperedzettek idegileg. De mivel azok vagyunk, így kitűnő mulatságként köszönthetjük a felvételt. Klikk tovább, utáNNa adok linkeket is.

Egész hejre kis tényválladék így a nyárra, legalábbis egy fél szemet rajta lehet tartani - csak legyen mivel letörölni a ragacsot. Az eset eddigi fő tanulsága azonban mindenképp a média révén tematizált konszenzus, hiszen rengetegen nézik a Célpontot kimerítő tényfeltárásként, ahelyett, hogy felismernék annak, ami: a valóság gondosan szelektált elemeiből összenyisszantott/nyesszentett Derrick pótlék, ami olyan világot tár eléd, ahol te kicsi, vaccczak, rannda, FUSZTtrált és GYENGE vagy! ÉRTETTED??? És egy ernyedt FASZ is, hogy nem mész ki elsöpörni EZEKET! És: !!! Így ubiszezonban, a média nyilván sóvárogja a figyelmet - ám a figyelem megléte és kóros hiánya, gondolom, egyaránt bajos lehet: a Célpont ezúttal túlvállalni látszik önnön potenciálján, mert annyi bizonyos, hogy a mai események után a HírTV által vádoltaknál van a taktikai előny. Oknyomozzunk!

Ha valaki nyomatja a szublapos, süket szöveget, amit ő maga sem hisz el, azt, hogy nem hiszi el: azt látni fogod. Tudod, miért? Könnyű: HÁT MERT EL SEM HISZI! Éééérted: a quantum fizikája!  Namost. Nem gondolom, hogy a Napkeltés Párbajban Rákóczi Péter alkalmatlan volt álláspontja hathatós képviseletére és/vagy érdekeinek világos megjelenítésére. Nem. Rákóczi Péter TÖHHÖKÉHHÉLETESEN alkalmatlan volt ezekre. Annyira viszont nem tudom hibáztatni, mert ez a Helmeczy, hát, erre mondák Nagy Vizen Túl, hogy ez az ürge egy Pléjer: minden hájjal megkent, dörzsölt szaki, hát csak a szemét skubizzad, meg hogy mennyire rezisztálja abilityből Rákóczi Pétert és "arnezálját". Nem kicsit. Következő kérdésem rigorózus és intakt: mikor láttál olyat utóljára a szemeddel, hogy egy

ÚN. PROFESSZIÓÓÓNÁLIS VITA

keretén belül az egyik vitapartner sértett, fölényes hülyegyerek módjára küldözgeti a lesajnáló mosolyokat a külső térfélre? Hát ez kész. Ebből persze világosan kitűnik a' Igaz: Rákóczi azt hitte, Domináns, Intelligencs Alfahímként pózol majd, jól bevágja a méteres kékerest Helmeczy ülőszervébe in public. Hősies tette megett viszont - gyanítom - kényszer áll, mert 1: nem létezik, hogy a HírTV örülne ennek a mai Köztévés riportnak, 2. a csatornának is tudnia kellett, mennyi az annyi/mi lehet az igazság, hiszen a médiafaktor nevét adta a Rákócziék által készített anyag mellé. Valószínűleg megmodhatták szerencsétlennek a HírTV Szuperioritásai, hogy:

"Vagy oda mész, öreg, és elmondod a Helmeczynek a szemibe bele, hogy mi a kotta, vagy holnap nem kell bejönni!"

mert hogy Rákóczi alkalmatlan a kamerás véleményformálás aktusára, - értsd: mikor ő is látszódva vanik - az a mai szuperprodukció után szinte biztos. Gondolom ezt nagyjából sejtik a HírTV-nél sem: így inkább rejtik a csávót, és gondolom, csak nagyon indokolt esetben engedik lencsére. Mint most. Akárhogy is, benyomásom szerint Rákóczi és Csapata(i) szerettek volna valami Igazán Ütős Anyagot készíteni -

és hát sikerült.

Mert, hát te, ez az ürge, ez a Helmeczy, ezzel én nem nagyon játszanék Űrstratégiát, vagy mondjuk csak azzal a 20 év tapasztalattal a hátam mögött, ami neki kétszer is megvan. Így egyfelől Innen, Erről a Helyről - copyright by Doktortorgyán - röhögöm ki Rákóczi Péter Célpont Főszerkesztőt mai minősíthetetlen médiateljesítménye kapcsán, ÁM egyúttal elismeréssel kéne adóznom, amiért egyáltalán vállalta ezt az ütközetet. De nem teszem. Az okokra már finoman utaltam: első kinyomásom szerint Rákóczi egy provokatív kamukollázs védelméért szállt csatába, és mást nem is tehetett, mert - fájdalom, de - ő rakta össze a két ügyes, áldott szép kezijével a botránysóvár anyagot. Rajta kívül pedig nincs és nem van más, aki képes érte felelősséget vállalni.

Egyébként azt gondolnám, hogy a HírTV-nek mint médiatényezőnek egy ponton túl azért nyillván nem teljesen mindegy, mit közöl le és mit nem. Rákóczi szerintem ma többet ártott a csatornának, mint Veres az országimidzsnek. Orbánon - ismertek - még gondolkodom. Balhé az VAN! Csempe a francba, az VAN! Kaja is van, úgyhogy csókolom anyád!

És a linkek, remélem, akadnak, akik kedvet kaptak a megtekintésükhöz:

Célpont: 40 Gramm - magyarul beszélő magyar bűnügyi film

Csak Nagykorú Felügyeletével!

Helmeczy László Ügyvéd Lerúgja Pörgőből Rákóczi Péter Célpont Főszerkesztőt 

Kitűnő Tréfa az Egész Családnak!

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika közélet célpont helmeczy

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr54600868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása