Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Nagy József < Juhász Ferenc

2008.04.09. 06:59 GyZ

avagy Média? Etikett?






































Sajnos ma is fika van, és sajnos most is Naphergeldés. A téma érdekes közéleti lelet, hiszen Juhász Ferenc, az MSZP Alelnöke itt még a koalíció fennmaradását illető reményeit hangoztatja a citeratévé kitűnő Kereszttűz blokkjában.

Van, sőt vanik a Kereszttűzben nemfrankó dolog is, ez pedig Nagy József riporter/újságíró viselkedése. A pasas mindig beledumál a még be nem fejezett mondatokba, adja a vageszt, megzavarja a néző figyelmét, aki esetleg a meghívott VENDÉG műsorára kíváncsi, és nem Nagy Józsefére, aki Napkeltés reggeleit a jelek szerint nem kávéval hanem

Extracsípős Taccokúppal

indítja, és sajnos már ezt is baromira unom. Csávó alapvető félreértésben van munkaköri szerepleosztásával kapcsolatban. Szociohangoltsága a következő metaüzenet közvetítésével sóvárog harmonikus rezgéseket a néző hálásnak sandított kollaborálását feltételezve:

"Ugyan már, csak egy politikus vagy, mint a többi, csak bejöttél ledarálni ide a propagandádat, ugyan már, ne dumálj annyit, értjük mi mit akarsz, na, bele is ugatok gyorsan, mert vagesz, fiatalos, dinamikus riportercsávó vagyok, aki átlát rajtad." Opció: "Vaze."

Nagy József pechére Juhász Ferencnek kb. tele lesz a töke a második ilyen belehuhunál, és olyan szépen egózza porba Nagy Józsefet, hogy azt linkelem is, sebtibe'! Azonnali klasszikus. Remélem a Nagy József elgondolkodik, vagy átvált kávéra a taccokúpról.

Citeratévé! Ha leszeditek a videót, tökre begurulok! Monnyuk - a' ágy alá.

Szóval a felvétel! Ide klikk - > Nagy József < Juhász Ferenc

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika napkelte etikett

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr9417898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása