Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Köti az Eget a Tahóhoz

2010.07.17. 08:08 GyZ

avagy ACSARGÁRDA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orbán Viktor Miniszterelnök eleget tett a Jobbik meghívásának, és fejtette ki hálás pontját a Magyar Gárda jelenséggel kapcsolatban, téve mindezt egy darab Szíjjártó Péter centimétertónusos jelenlétoltalma és hithű ébersége mellett. Orbán Viktoron az egyébként semi-professziónális módon kezelt feszültség jelei mutatkoztak e ritkaságszámba menő pozíciódeklarálás alatt, sőt az öltöny is az immár szokásosnak sandítható nagymosás után figyelt

Annak Alakira.

Orbán Viktor beszédhang-alapregisztere ugyanakkor nélkülözni engedte a Nemodabuda!! ősélmény érdes, cserzett, bötyaaros közelségét. A Miniszterelnök tónuskészletéből ezúttal hiányzott az intellektuálisan kihívott eccemgyermekét józan, óvó mód feddő Atya figura kíméletesen lassú-, párnára történő nyáleregetés szubmisszív aktusára csitítón csábító hangsúlypontozása, mely természetesen "Mindig. Tudja. Mit. Kell. Mondani. Hogy. Együtt. Mozdulhassunk. Kedvesbarátaim."

DE! Miért is semi-professziónális eme feszültég kezelése? Könnyű : mert a feszültség maga észrevehető volt a Mincsielcsin. Ugyanakkor miért professziónális? Azért, mert Orbán Viktor ettől függetlenül tökösen leoltotta az Oroszlá ... szotyika, a Zoroszlánt, és kifejtette, ami ezzel kapcsolatban nemhogy kifejthető, hanem : kifejtendő.

Megvallom, a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatának tetkó verziója még csak stencil kiszerelésben virít egyébként nőies valagamon, de ettől függetlenül örömmel tapaszt nyaltam, hogy Orbánnak ugyanaz az alappszichózisa a Gárdás irányvonallal, mint nekem. Vona Gábor Jobbik Elnök szerint nem lehet bűnözőknek kezelni azokat az embereket, akik az előző kormány scapnivalow - két bonus typo kedves édesanyádnak - teljesítményének láttán úgy érezték,

TENNIÜK KELL

valamit és ezért mellényt húztak.

Nenenenenenenenenenenenenenenenenenene!

Ne húzzá' mellényt!

Hát de NE húzzá' mellényt!

Miért nem jó mellényt húzni? Ez könnyű, meginccsak, de ne fussál el Hortenzia Kedves, nem lesz benne - szerintem, bah! - elfogultság egyik oldal felé sem. De először úgy fog tűnni, mintha pedig de, pedig nem. Olvasd végig, gumicukorplüsstyüntyő.

Ő Ki Mellényt Húz, egy szükségszerűen téveszmeterhes valóságértelmezés botormód büszke birtokosaként, saját magának udvarolva ropogtat ujjat a

Kedvenc Ellenségképpel

szemben. Ez természetesen egy tökéletesen nyomorult és elképesztően ócska valóságélmény, mely inherens-, önnön szenvedéstörténetén a mások vegzálása kapcsán érzett autoritásgyakorlás gyógyír-mérgével igyekeznők mintegy: enyhíteni.

Erre az észlelésre az azonnali, és egyébként pozícióütköztetés szintjén üdvösen helyezett ellenérv az, hogy éppen a bűnözőcigányok viselkednek civilizációellenesen és elfogadhatatlanul, de ennél is meggyőzőbb argumentáció hogy a blogíró egy nyamvadt fasz, akit kizárólag törpék dugnak. És egyébként fent vázolt körülmények pedig IGENISHOGY létjogosulttá teszik a Magyar Gárdát.

Óóóóóóóóóóóóóóóó.

TELEJES tévedés.

Ne Gárdázzál.

De te ne Gárdázzál te akkor se ne.

És itt van, hogy miért ne : elfogadom, hogy az elmúlt húsz év teljesítménye minősíthetetlen volt a cigányság integrálásának kapcsán, sőt: Vona Gábor azon érvelése, hogy a demokratikus módon megválasztott kormányzatok politikája volt csak IGAZÁN cigányellenes, lévén tettek az egészre mindahányan, nos, ez a gondolat egyáltalán nem tűnik egy könnyen negligálható helyzetértékelésnek.

Azok az emberek viszont, akik önjelölt kommandókba tömörülve hajlandóságot mutatnak önkényesen rendszabályozgatni és/vagy szétgyakni másokat unszimpátia avagy gyanúsnak vélelmezhető mittudoménmik miatt, nos : pont azok az emberek azok, akiknek soha nem akarsz ilyen feladatot adni. Ráadásul nem is teheted.

Engem abszolút nem zavarna, ha államilag kiképzett, Molnár F. Árpád intergalaktikus rémvízivóiból arcomba törtető

!!BIODROIDOK!!

fújnák a pofámba a könnygázt, HA! erre okot adnék. Mi több, ez az egyetlen elfogadható variáns. Ha könnygázt kapok, engem legyen kedves egy Államilag Kiképzett Biodroid lekönnygázazni, PROFI módon.

AS DUE.

Engem ne könnygázazzon le egy frusztrált, mellényes civil söpredék. Miért mondhatom, hogy söpredék? Azért, mert azt hiszi, hogy lekönnygázazhat. Én senkit sem könnygázaznék le, sose nem. Aki civilként lekönnygázazza a másik civilt, az söpredék. A biodroidok ellenőrizhetőek és elszámoltathatóak, a biodroidok a Mindenkori Magyar Állam Védelmezői, és KIZÁRÓLAG nekik jár a rendkikényszerítés monopóliuma.

Orbán Viktorral ebben egyetértünk, ám

Vona Gábor Köti az Eget a Tahóhoz

és kijelenti, hogy eltökéltek a Magyar Gárda azon plittyempallampluttyemputtya mellett mely világossá teszi hogy vrebedebledePRce, valamint függetlenül Miniszterelnök Úr kedvezőtlen alapállásától és a Fidesz Magyar Polgári Szövetség nyaflantyhalmazgarmadájától, a Jobbik Magyarországért Mozgalom mindent meg fog tenni hogy pallampulla-pellengér rettenetes pröttypröttyprötty.

És hogy mi közöd neked mindehhez?

Semmi.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika magyar orbán jobbik gárda vona

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr522156757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása