Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Tibi bácsi elintézi

2010.03.01. 19:56 GyZ

avagy a Deluxe Paraszt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megkésve bár, de összetörten is figyuláztam le a Fidesz Frakcióvezető Navracsics Tibor szezonzáró Parlamenti (Z)ül(l)ésen megajánlott öklendezésreflexióját, melyet Bajnai Gordon Miniszterelnök évadbúcsúztató-, és szerintem egyébként messzemenőkig államférfiúi kűrjére adott mintegy: elő.

Navracsics Tibornak ezúttal sikerült megcselekednie az Elképzelhetetlent, azaz szokásos-, egyébként markánsan avétós atyai gőgkvóciensét ösztönös rutinszinapszisok mentén definiálta újra, majd turházta telibe és akkor már körbe-körbe a Miniszterelnöki Intézményt - és persze cselekedte mindezt a környező Fidesz Képviselők kitűnő mulatságára, és kapcsolódó, nagy megelégedésére. Pelczné Gál Ildikó röhögni jár a Parlamentbe, viszont örömmel konstatálom, hogy egyre jobban megy neki.

Aki bírja a kemény horrort,

ezen a linken

endúrálhatja a felfuvalkodott Navracsics Tibor minősíthetetlen emberi pozíciófoglalásból előadott turhaorgiáját, - legfelső videó - de előtte persze érdemes bevizsgálni Bajnai Gordon - szerintem remek - búcsúbeszédét is. Jellemző, hogy Navracsics Tibornak egyetlen mondata nem tudott lenni a szélsőjobboldali idelógiatestek előretörését illetően, mert szerintem kb. be van reccsenve tőlük. Nademiértfogalmazolilyenpongyolánbrigitta? Ja bots. Navracsics Tibor be van szarva tőlük. És a Főnök is. Mi másra ez a huza-Vona?? Bocs.

KUDOS! Mesterházy Attilának, aki a Navracsics Tibor mutatványát követő két felszólalás után egy elég elegánsat egózik az addigra randomisztikusan hol pöffeszkedő, hol padtársaival szertelenmód rihegcsélő-röhögcsélő Fidesz Frakcióvezetőn. Ja, és külön elképedésre ad okot, hogy Navracsics Tibor egyetemi oktató. Erre csak annyit tudn - Á - k szelíden reagálni, hogy:

Pf.

És mit tanít a Navracsics Tibor az egyetemen?

Mert hogy EiHópai JómodoHt nem, az szinte biztos. De hogy NEKI kéne azt tanulnia: az már most biztos.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika navracsics tibor derű hurka jómodor

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr501800802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása