Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Tollbarontás

2008.10.15. 14:01 GyZ

avagy Dési János Úgy Gondolja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van valaki rajtam kívül aki kifigyelte, hogy Dési János, az ATV arcélsúlypontos - kedves édesanyádat pedig innen csókolom -  műsorvezetője minden, minden, MINDEN műsorát azzal nyitja, hogy kivarázsolja a sunyimanó tollacskáját a zakója zsebéből? Ez az ő

TradeMark Szpesölmúv

- ja, amit kitalált magának.

Szóvalhát toll-elővevés. Dési János EZT fejlesztette ki Különös Kameramanírként. Sajnos, miután ráállsz, és tudatosul benned, hogy Dési János MINDEN KÉTSÉGET KIZÁRÓAN A TE KEDVEDÉRT ÉS A TE SZÓRAKOZTATÁSODRA VESZI ELŐ A TOLLÁT - huhh... szerintem bizonyos idő után egy kicsit nagyon bejátszik tőle az ajakszegleti rángás. És itt van, hogy miért: mert legalább EGYSZER kegyelmezne a Dési! Ha EGYSZER úgy indítaná valamék műsorát, hogy NEM veszi elő a tollát! De nem fog megtörténni, figyeljétek csak meg. Elő fogja venni mindig. Rendezői jobbról, zakó/mellényzsebből.

Csintalan, akitől egy kedves ismerősömnek leáll az agya, a Kezüket Csókolja. Nem tudom, kiéit. Morvaiéit? Németh Péter örül, hogy Újra Együtt Lehetünk. Kálmán Olga és Alföldi Zoltán Üdvözli Önöket.

Na de a Dési János! Ő előveszi a gyanústitkos kis tollát a műsor elején, (!!!) és elrakja a műsor végén, (!!!) mert ő akkor elvégezte a Munkát, Megcselekedte, mit Megkövetelt a Stúdió és a Józan Tájékoztatás Nemes Intézménye.

A toll Dési János kezében nem Toll, hanem Szimbolika. Az Újságíró Kenyere és Metsző, Súlyos Felelőssége is egyben, kérném-nyalábolnám igenerőSSen.

E felismeréssel párhuzamosan, esztendők óta érlelődik bennem a Titkos, Keserű Felismerés, hogy Dési János megkerülhetetlen navigációs pontként tündököl az elkeserítően rossz műsorveszejtők szimultán légüres terében. És én meg vagyok a tökrejóarc, tudjátok, mert nem akartam ezt leírni. De ma Dési János OLYAT CSELEKEDETT, ami mellett nem mehetünk el szó(sz) és 24 órás fitymasatu nélkül. Kizárt!

Megerősítéseim:

Dési János a - jelen idő szerint - tegnapi Újságíróklubban kiszúrta, hogy közvetlenül az adás megkezdése után még nem mutatta őt fullplánban a kamera. Figyeljük meg, hogy éppen kezdené a hülye rítusát, venné elő az

ŐRJÍTŐ, AGYSEJTGYILKOS TOLLÁT!!!

DE!!

mivel a monitoron látja, hogy nem lehetne látni, hogy ő most éppen elővesz - ezért

MÉGSEM VESZI ELŐ A KIS HAMIS!

ehelyett megvárja, míg a kamera ráfókuszál, és AKKOR végre előveszi. Dési János nem szeretett volna megfosztani minket attól az örömérzettől, melyet csak és kizárólag akkor érezhetünk, ha Dési János előveszi a tollát a zakója zsebéből. Dési János annyira rabjává vált ennek a szokásnak egyébként, hogy egy nyári adásban elrejtette a fraktálananászmintás - tényleg kiolvastad, hülyegyerek? - hawaii ingébe a tollat, és úgy kellett kibányásznia mejjszőrzet tájékról.

Haaajj haj. Tudod, János - onnan tudod, hogy a dolgok keményre fordulnak, hogy a munka egyre kevésbé szórakoztató, a szórakozás pedig egyre inkább munkás.

Egyébként pediglen! A tollas dologgal nem lenne bajom. A bajom Dési Jánossal az, hogy ez az ember benyomásom szerint nem hoz professziÓnális teljesítményt, mint műsorvezető. ATV-s kedvenceim egyébként ebben a műfajban, akik szerintem feddhetetlen teljesítményt nyújtanak: Vicsek Ferenc és Németh Péter, Bánó is jó, leszámítva a bal pofazacskóját domináló paralízis kapcsán fellépő, permanens félmosolyt.

Fodor "Békítősó" János pedig olyan nekem, mint az az elfojtott ásítás, amibe végül bele sem kezdtem. Dési és Fodor János: szarok, kérném. Fodor János teljesítményén vajmi keveset javít, hogy néha felemelgeti a hangját. Volt a nagy csodálkozás, hogy csináltattak egy közvéleménykutit, hogy vajon a magyaroxerint létezik e cigánybűnözés. Kijött, hogy 95%-uk szerint létezik. Én nem szavaztam, engem most kár anyázni. Mióta a statisztika nilvánosságra került, azóta Fodor Jánosnak nem zsenánt elfogadnia a cigánybűnözést, mint kommunikációs tételt - ami azért pikáns, mert előtte még zsenánt volt neki. Felvetődik, hogy ez most hogy jön ide? Válaszvariánsokat kommentekben várom.

De most vissza Dési János rigorózus, s egyébiránt tudományos igényű fikázásához, hiszen ez az első, és egyben utolsó alkalom erre.

1. a fickót marhára nem érdekli, hogy ki, és mit beszél éppen. Jánosunk tettetett érdeklődést varázsol arcára - tudom, hogy tettetett, mert ha igazi lenne, akkor nem lenne tettetett, ez ugye akkor most védhető? - és aztán elmondja Újságírói Mottóját, mely évek óta így hangzik:

"Néééézze, hát Ön ÍGY gondolja, mások pedig nyilván ÚGY gondolják, ebből nem feltétlenül következik, HOGY - de persze LEHET, hogy talán mégis SEM."

Tényleg nem hallottam még mást ettől az embertől. Őrület. És ez így megy hétről hétre, mikor ez a 44 éves hülyegyerek vezeti a műsort. Örülnék, ha olvasná ezt. Gondolom, ő is. Marhára nem érdekelné. Sőt, akár kommentelhetne is. Mondjuk, ezt:

"Nézze kedves blognyíró úr, Ön ezt ÍGY gondolja, de nyilván vannak, akik MÁSHOGY gondolják."

Hmmm. Ezen még nem gondolkodtam, de kétség kívül mond VALAMIT a Műsorveszejtő ÚR.

Remek EZ az adás egyébként, ahol Hajós András egész elegáns közéleti gondolatszöveteket ajánl meg, s teszi transzparenssé mind Csintalan Szexrabszolgát, de még jobb, hogy szerencsétlen Dési inkább mind az ötven percet egy szemüveg mögé bújva tölti, tudva, hogy ilyen spontán szellemi teljesítményre ő a büdös életben sosem, sőt sose nem lesz képes, legalábbis nagyon úgy fest.

Dési János a mi saját, külön bejáratú

"Hát Ön ÍGY gondolja, de más meg nyilván ÚGY gondolja"

riporterünk, a Teljes Mértékben Veszélytelen Toll-Elővevő-Fasz, és ebből egyébként nem következik, hogy ne szeretném őt. De nem tudom, melyik jobb - látni, avagy emlékezni. Még gondolkodom. Mert gondolom van akinek EZ a jó, de hát Dési János nyilván kapásból és rutinszerű eleganciával mutatna rá, hogy viszont BIZTOS van, akinek meg AZ a jó. Éééérted. Jani - LE NE MONDJ!

2 komment

Címkék: vélemény politika közélet atv jános dési

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr6714660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szimpatizáns 2008.10.28. 15:58:14

Tisztelet Blogger!
Nekem közeli ismerősöm Dési úr és úgy gondolom, hogy akkor kezdjen el pocskondiázni más becsületes embereket, ha már megtanult legalább helyesen írni(igekötős igék stb.),vagy szóismétlés nélkül írni, esetleg(ez már általános iskola 3. osztálya) a vesszőket kitenni. Ja és kiváncsi vagyok a végzettségére mert Dési úr főiskolát végzett, több munkahelye van és családja.
Akkor vesse rá az első követ, ha túl tesz rajta.

Beyonder 2008.11.23. 18:37:22

Dési az ATV átlagszínvonalát hozza, csak mazohisták meg nyugdíjasok nézik a műsorait.
süti beállítások módosítása