Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Hogy Volt, Hogy Volt!

2008.08.25. 14:27 GyZ

avagy Nekem Tetszett, és Bocsánat

Véget ért a móka nyárra, zárul Peking mókatára. A végére sikerült menteni a Haza - tetszés és szükség szerint: oHHozo! - Böcsületén is, így, jóllehet annak matematikai esélye hogy olimpikonjaink elsők között rabolnak a mediaplayer.blog.hu szujjektív politikai megmondóperiodikára, jelen idő szerint: csekélyke, attól még nevezett terep mindannyiuknak gratulál a kitűnő helytállásért! És gratulál minden más Ország nemzeteinek is, hiszen a verseny fénye mindig valakiKHEZ képest vakít, avagy sápaszt. Egyszóval Hogy Volt, Hogy Volt!, jertek, hajtsuk fel maradék mentálsörikénket.

A minden bizonnyal eksztrabizarr, sőt tudományos-fantasztikus hálószobatitkok tudóinak sorai között is bőven besandítható Baló György, akit egyébként teljesen bírok, mikor

NEMÖnyomjamegÖ! IDÉTLEnülÖ! a SZAVAkatÖ!, pedighát ÚJABbanÖ! RENDSZErintÖ MEGnyomja őketÖ, és adja nekem az agyfaszt steadily, józanul rámutat:

eddig Magyarországnak mákja és Istenáldotta tehetsége volt az Olimpiákhoz, köszönhetően szépszámú, kivételes adottságú reprezentánsainknak. Nem a felhozatalunk lett necceskés, sokkal inkább a versenykövetelmények éleződtek. Érdekes lehet beleképzelni magunkat egy ilyen kis helyes kínai ufó-tornászlány helyébe, akinek kb. a műsora és A' Ismert Univerzum ekvivalens az edzőteremmel, és: hát viszont hallásra. Gerenda, gyűrű, talaj, diéta, csíz. Gerenda, gyűrű, talaj, diéta, csíz. Effektív szuperlények voltaképpen, - mindenféle túlzás nélkül - akik funkciója kifejezetten az aranyérmek besöprése. Kína immár bőven megengedheti magának, hogy ilyen teremtéseket neveljen ki, satírozandó agendáját, hogy a Sport Főmuftik között lehessen. Persze adódik a kérdés, szeretne e Magyarország a jövőben is hasonlóan komoly sikereket aratni le. Személyes gyanakvásom az, hogy amíg malátával kell a bélnek adózni, addig teljesen vállalható műsor az Olim-pia, - ez milyen gyenge volt, jézusmánia! - de ha megtörténne, amiről elvben szó volt, nevezetesen, hogy egyszázalékos adónövekmény fejében nyerhessen a hazai sport töblettámogatást: akkor aztán lenne a sírásrívás, ugyehogyugye?

Még személyeseb gyanakvásom azonban az, hogy egy Beteg, sőt BRETEG Ország nehezebben szerez aranyakat, márpedig a mi Országunk szerintem még nem döntötte el, hogy ágynak, avagy perspektíváknak indul-é. Nagyon nem mindegy, csak figyeljetek majd.

U.I.: úgy hallom, Szécsi Zoltán, egyik kiváló vizilasztikapusunk Athénben valami elég nagy bemondást követett el, hogy felrázza csapattársait. Kerestem a konkrét idézetet, de sehol sem találtam.

HÖ' valaki -

HÖ' valaki -

HÖ' valaki -

monnya meg, mi volt az. Különben begurulok. Mondjuk a' ágy alá.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika olimpia pekingi hurka szurkoló

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr76630872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása