Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

... de IGEN-nel is Végződik

2008.03.06. 02:30 GyZ

avagy Orbán Jövője

























Már nagyon izgulok. Már csak párat kell aludnunk, hogy a Nemzetlélek egyszer s mindenkorra súlypontos igenlését adja arról, hogy Gyurcsány Ferenc gonosz, csalfa, hazug ember, és tettestársaival egyetemben el kell sompolyognia a közélet színpadáról -

MERT KÜLÖNBEN!!

(Kb. ezt mondta tegnap Balsai István, a Fidesz Feketeöves Intellektuális Kamikázéje.)

Már csak az nem világos, hogy a Legnagyobb Ellenzéki Párt mikor adja végre közre a NépSavazási kérdések KORREKT, HELYTÁLLÓ értelmezéséhez szükséges Excell táblázatot. A szavalólapon látható kérdések ugyanis NEM azok a kérdések, amiket látsz, jó?? Sokkal többebbről van itt szó! A Népszavazás kérdései, melyek megválaszolhatóságáért a Magyar Emberek több mint egy éve harcolnak, - egyébként szóljon, aki látott harcolókat az aláírásgyűjtőkön kívül - szimbolikus jelentéssel bírnak. Jó??

Vizsgáljuk is meg, mi-mit-és miért is jelenthet, javaslom.

"Egyetért-e Ön a Vizitdíj eltörtlésével..." féle kitétel HELYES és TÉNYLEGES értelmezési erőtere a Fidesz szerint nyilván így hangzik: "Egyetért e Ön azzal, hogy Mikolánál az igaz - már amikor a helyes műsorprogramot töltjük reggel a Nemzet Orvosába?" (Mert jelentkezzen, aki szerint Mikola nem android.)

Az annyira nem baj, gondolom, hogy Mikola helyes műsorprogramja ez idő szerint - és kb. hat éve már - kimerül három enigmatikus mondat elemeinek véletlenszerű kombinálásában, melyek fájdalom, de alternatívákat  egyáltalán nem ajánlanak meg, kimerülnek a kormányprogram egészségügyi programelemeinek passzív, kvázi-gyermekdednek tűnő agyontiprásában. Lássuk be: kritikai kritériumrendszerektől roppant távol áll a műsor.

Mikola Doktor Úr, készültem.

"Amit. Csinálnak. Tarthatatlan. Amennyiben. Tovább. Folytatják. Nemzettipró. Tevékenységüket. Úgy. Helyrehozhatatlan. Károkat. Okoznak. Az. Ország. Demográfiai. Struktúráltságában."

Bonuszjáték:

"De. Talán. Már. Meg. Is. Tették."


illetve -

"Egyetért-e Ön a Tandíj eltörtlésével?" - ez pedig gondolom úgy értelmezhető, hogy "Ön szerint is vadlibeláris, profitsóvár magatartást tanúsít a kormánykoalíció, amikor nem szeretné hogy Ön fizessen a tanulni kívánó diákok helyett?"

(Nyugi, az nem jut el senkihez, hogy egy kitűnő tanuló mentesül a költségfizetés alól - nem hallottál róla TE sem, vili??)

A harmadik kérdés nem tudom, mi. De ennek kéne lennie:

NA ki a Legjobb? NA miért a Viktor?

Akárhogy is, elfogadom, hogy az átállás újszerűsége kihívásokat sőt kisebb sokkokat is támaszthat egy gyanútlan társadalommal szemben - de, hála Ludovikusz képtelenségeinek, mára mindezen aspektusoknál sokkal érdekesebb kérdés, mit-miért-hogyan-és mikorra "vár majd el" a büszke, igenlő S(z)avazóbázis. Szerintem ugyanis lazán borítékolható, hogy az IGEN-ek fognak győzni. Ennek több oka is van. Az egyik, hogy a hardcore Fideszes baromi komolyan veszi a játékot, ha nincs nála éppen golyhótoll, ő akár a kiontott VÉRIVEL is hajlandó behúzni az óóóHHiási Ikszet a' Igasságosság! mellé, effelől ne legyenek kétségeink.

A Nagy Átlag meg - mely hozzáállást a mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika is magáénak vallja - csak beül majd a tökmaggal a Kálmán Olga műsora elé, - mert Rákai Filip azért nagyon horror lenne nekem - és megnézi, hogy politológusok mikorra taksálják a Nemzetlélek kérlelhetetlen kitörését a mocsokfazék kriptokommunistalibellárminoritás ellen.

Meglepődnék, ha ez a Kitörés megtörténne. Egyúttal azt is bőven megadhatónak ítélem, hogy a Viktor ilyesmiben reménykedik. Hihetetlenül alamuszi dumáját ajánlom figyelmükbe - copyright by Csintalan Söndör, aki egyébként egyre súlytalanabb mostanában - melyben kifejti, hogy ERŐSZAKMENTES változásban BÍZNAK. Hát nem édes? Viktor, a DRÁGA Viktor abban BÍZIK. De - mint ebből következik - nem garantálja. A helyzet immár hagyományosan necceske a Ludovikának, szerintem ugyanis a Fideszes szavazóbázis - beleértve a hardcore rétegeket - NEM FOG a kedvéért megindulni a Parlament ellen. Ha meg igen, azért ne feledjük, hogy csak-csak tagjai vagyunk holmiféle euroatlanti övezetnek, ha kell, én tökre kimegyek szurkolni az Eirópai Antiludovika Különítménynek, sőt, a gumilövedéket is összeszedem. Tehát alig hiszem, hogy Orbán bármi másban reménykedhetne, lévén az általa áhított változás bekövetkeztének megindításához:

NEM. VEZET. MÁS. ÚT.

Orbán delúzív politikai vabankot játszik, még Hajdú Péterhez is bemegy jópofizni, - normál esetben belinkelném a műsort, de azért Hajdú Pétert linkelni kicsit durva vicc lenne - közben pedig Csintalan vígan danolássza műsorát az ideggyengeség határpontjait szerinte mind határozottabban nyaláboló Gyurcsányról. Sanyi hallod. Ez olyan rossz volt, te sem hiszed el, a szemed elárul ám.

Akárhogy is, van, sőt vanik most a Nagy Csodálkozás a Nemzeti Oldalon, hogy a Gyurcsány egy fokkal ércesebb fogalmazáskeretekhez folyamodott, ennek láttán Navracsics is - FÁJÓAN - eltolódott a Balsai István féle, menthetetlenül avitt, fals, pökhendi meggyőződésegyüttesek passzív, személyeskedő hangoztatása felé.

"Éhes még, Gyurcsány Úr?"


De jól odamondtad, Tibi. Meg te is, Hajós. Szeretem a Tibit a Tibit a Tibit a Tibit a Tibit.
"Érdekes" dolog kerekedett ebből. Egy olyan érdekes dolog, mely érdekességét semmi más sem táplálja üzemanyag gyanánt mint a szellemi lustaságnak bókoló s annak meglétét féltőn óvó demagógia, s lám, a hülyeség dícsérete és a hipokratizmus nagyon jól megértik egymást. Tévedés azt gondolni, hogy ezzel az észleléssel a Kormány MELLETT foglalok állást. Nem, nem. Az Ellenzék ELLEN. A Népszavazási kezdeményezést működtető erők színtiszta demagógiából származtatható végminősége játszi mód érhető tetten Navracsics válaszreakcióiból. Más műsora nincs a frakcióvezetőnek, mint annak hangoztatása, hogy: "IGENIS eljutottunk oda, hogy rengeteg embernek SZÁMÍT az a háromszáz forint!" Semjén Zsoltot nem tudom értékelni, alatta ki szoktam menni popcort melegíteni, mire pedig  visszaérek, addigra már csak a kormánykoalíció röhög rajta.

Tehát eljutottunk egy pontra, ahol Orbán profán változásvíziónak végleges potenciálja hamarosint számot ad - számot KELL adnia - önnön működési felületéről. Gyurcsány szerint - egyébként szerintem is - március 9. után március 10-edike lesz. Mondok valamit: az Orbán szerint is március 10.-edike lesz.

A Vezír március 15-ödikére kalkulál. Ha AKKOR és OTT nem indul meg a Nemzetlélek a kriptokommunizmus ellen, akkor ugyanis: sosem, sőt, mondjuk ki: sose nem fog. Akkor a Fidesznek számolnia kell a kormánykoalíció megszorításainak következtében fellépő gyümölcsös fejleményekkel. Úgy tűnhet, Orbán erősebb, mint valaha. De az Igazság nem ez. Orbán nagyobb kondérban ül, mint valaha, és, ahogy egy Dakota közmondás tartja, Tisztelt Kedvesbarátaim:

SOK a rőzse a KONDÉR alatt!
,

Tisztelt Kedvesbarátaim! Viktor kb. éppen most villanthatna valamit - de ugyan MIT, tényleg? - mielőtt megmutatkoznak a kormánykoalíció által kalkulált fellendülési periódusok csalhatatlan, faktuális jelei. Akkor majd baromi nehéz lesz nyavalyognivalót találni. Most kell, de masszív hangerővel ám. Még a Balsait is engedik tévén lenni, veszed?? A Fidesz felépítmény szerintem a következőre gyúr:

Március 9-edikén a Nemzetlélek meg fog mutatkozni - megadható szerintem, hogy profán hatékonysággal, hiszen sokan el sem fognak menni, akik a nemek mellett állnak. Én sem. Szelíd nemet mondok. Lütyőék úgy okoskodnak, hogy a Magyar Emberek nem fogják beérni kevesebbel mint gyors, tettenérhető, tónusos változásokkal. A toplistájukon természetesen első helyen szerepel Gyurcsány Ferenc elmozdításának kívánalma, a második helyen pedig Gyurcsány Ferenc elmozdításának kívánalma áll.

Továbbá!

Amennyiben a bal oldal nem akarja magát végképp ellenehetleníteni, úgy okosan tenné, ha leváltaná Gyurcsány Ferencet, SŐT! A Fidesz még együttműködésre is hajlandó lenne, ha Gyurcsány Ferencet az MSZP elmozdítaná pozíciójából.

Hát igen. Nyomós, nyomós érvek. Kivált, hogy mindenki tudja e hazában, hogy a regnáló Miniszterelnök bármikor a kezébe adja Orbán Viktornak az Ellenzék Vezérének űrgyűrűjét. Hehe. Ez a helyzet. Viktornak egyre kevésbé áll jól s hitelesen a fiataloskodó bazsalygás amivel riportjait nyitja Ókovács "A Mi Rambónk!" Szilveszternél, az ízes magyar büszíddel nyakonlöttyintet, értéktónusos kommunikáció is lassan, ám mind bizalmasabban kacsintgat az avétós formanívók irányába. Teszi mindezt az érdemi, józan mód analizálható tartalmiság hiányában. Én lennék a legboldogabb ugyanis, ha Viktor olyasmit is mondana, amit nem tudok bármikor elmondani helyette.

(Kapcsolódó Sikongató Lábrázás: a HírTV kiváló műsorvezetőfélistennője, Borbás Mária kokainon van 24/7? Mert ha nem, hát marhára ne adjon neki senki!)

Végszedált tömegeit leszámítva, - melyeket ugye négy évente meg lehet méretni, tessékszíves sorbaállni a vezérbácsinak - rendkívül kevés eszköz van a Ludovikusz kezében, így, ami van, amellé óriási nagyítókat is mellékel, mindjárt egy készletet. Így persze a NépSzavazás sem más, mint Viktor űrgyűrűfüttye, funkciója pedig nem mutat túl az indulatkeretek végleges szétfeszítésén, s így, meglehet: TALÁN Orbán hívei megindulnak a Nemzet Ünnepén, mikorra is egyébként bizonyossá válik, hogy március 15-ödikén IS Gyurcsány Ferencnek hívják a Köztársaság Miniszterelnökét. Ha meg megindulnak, jöhetnek a Nato seregek, aznap lesz mivel megtölteni legalább a YouTube-ot. Valami széppel, történelmivel és hazafiassal. Valami olyasmivel, amire büszkék lehetünk. Amely kapcsán ÖRÜL majd nékünk s CSODÁLATTAL tekint reánk az Eirópia Közösség, IGEN! (Ez irónia volt - a mai közéleti hangulatpanelek setétjében ez nem tuti, hogy felsejlett.)

Szóval, bizony-bizony mondom néktek: nem március 10-edikére kell gyúrnunk, hanem 15-ödikére. Ezt teszi a Lütyő is.

Igen, igen, igen.

A mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika jelentkezik, mihelyst a Nemzet megérte március 16-odikát. Ha meg nem éri meg, úgy viszlát egy párhuzamos, naraccssárga dimenzióban, ahol a mediaplayer.blog.hu szubjektív politikai megmondóperiodika egy józan demokrácia metaképéről kínál analíziseket, és csak a legkétesebb arcok olvassák, s teszik ezt a legnagyobb titokban.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő politika orbán népszavazás hurka

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr24367109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása