Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Kozmoszpunci Fényfosások

2013.06.15. 16:34 GyZ

anonim alkoholista:

"Where is the key, then, on where to stand to look at your experience and to deal with it in ways that clear old suffering and that welcome and invite transformation and rebirth? In one sense, the key is to stop thinking and to be. We have said innumerable times to this group that your job here is to be. We have said that your basic mission is to be yourself. And if you look at our previous discussion you may perhaps begin to see into just how complex a thing it is to clear away the debris of stray thoughts and old habits and achieve that which is simply “to be.”

Szted erre gondol Lao-ce, amikor azt mondja, hogy wei-wu-wei (nem-cselekvésként fordítják magyarra, ami nem az igazi). Being is doing, mondja Q'uo.

zotika:

be yourself-nek lenni a heteronság elhagyása. A be yourselfben a "true" yourself a Big Daddy, a Dr. László Andrási énönmagamság. A heteronság az egóból sarjad, és "univerzális" FAV-(fizikai anyagi valóság) tendeciaként, fekete öves, humortalan tutorként jelenik meg, miközben megrazolja az indivídumot. Az indivídumnak csak a valósághordozómédiában - tudat - betöltött szerepe és primordiális szándékcsomagja - szeretetteljesség VS egotisztikus tendencicák - a releváns jegyek, és a Kuóuó Urak azért tanácsolják, hogy "be yourself", mert mást nem is tehetsz, és akinek funkciója pl, hogy hosszú utat kell megtennie az ego őszinte kiröhögéséig, az hosszú utat is fog megtenni, mert ez a vágya, erre "predesztinálja" őt a kurrens ragaszkodásai által vonatsínszerű "szabad" akarata. A ragaszkodások nem tréfák, csak miután megfejtettük őket. Megfejtésükhöz gondolatban tenni kell őket, miközben nem teszed őket. Mert ha teszed, akkor teszed, - magaddal eteted a vágyat - és nem megfejted a vágyat.

Ragaszkodások kapcsán említhetnők az itteni talán egyik legerősebb vágyat, a sex drive-ot, avagy szexuális vezérletet - a fizikai univerzum eleve provokatíve szexuális, a virágok gyakorlatilag közszeméremre fittyet hányó punci-exhibíciók, és férfi pozícióból persze titkos legenda, - csak vannak férfiak, akik ezt politikai korrektségből tagadják - hogy milyen jó lenne minden nőt megkapni, aki csak létezik. De persze az egyetlen tartható álláspont felismerni, hogy a végtelen nő-supply kapcsán valójában csak egy nő létezik - amelyik ott van mindegyikben, az archetipikus Főősnő - ahogy a MINDENNŐKELL! - tendencia is kozmológiai örökzöld, része a FAV-szabálykészletnek, ami ellen lehet lázadni, - kicsapongó életet élni, és szükségszerűen elmulasztani a true intimacy megteremtését - majd hisztizés után újrakezdeni, akinek erre van gusztója. Akadályversenyfíling, ott lehet orraesni, ahol számunkra a legszimpatikusabb. Az említett példa kapcsán a kulcs/és a kapcsolódó nemtevés az EGY nő felismerése általi Végső Vonatkozó Tett, e nő és a hűség megragadása, szeretése, méltányolása, mert rajta keresztül szeretem mindet, és aztán lehet duettben tolni az Indián Nyarat. A tevés a keresés, a nem tevés annak felismerése, hogy jé, már nálam van. E példa kapcsán az egotisztikus tendenciáktól mentes megfontolásegyütteseken keresztül jutunk el egy olyan optimumhoz, ahol mindkét fél jól érzi magát, és senkinek nem sérül a méltósága. Ez kulcselem, és talán az egyik legtöbb, amit tehetünk. Mindig mindenki tudja, mikor gázol valakinek szentiens lényi méltóságába, mégis simán megteszi a stock-éberség. A nőcsábásznak nincsen méltósága, de a nőjének sem.

Szólj hozzá!

Címkék: ego love DLA kozmoszpunci fényfosás heteron satanic pop metal

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr695362734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása