Resim hosting: UploadEdit.com

Friss topikok

Az újságírás kinyír, de életben tart míg csinálod

DON'T!

DON'T!

Kumin szerint és az európai szel(l)em

2012.02.22. 22:52 GyZ

Kumin Ferenc (Századvég?? Alap : Hitvány.) a magyar ATV "A Tét" c. műsorában nyújtott teljesítményétől már elég régóta jön rám a pszichomotorosan agitált ajakszegleti rángás, ám Kumin mostani rezdülésegyüttesei nyomán megnyilatkozásra kell vetemednem, lotyók!

Ez jön most.

Mint ismeretes, Navracsics Tibor szokásos duplafenekű konszenzus-és parasztszedálását Neelie Kroes nem átallott látványos módon exponálni a közelmúltban, mikor is!! Szembesítette a multinacionális kaptár-valót Navracsics hinta-retorikájával, rámutatván, hogy ez az ember mond valamit zárt ajtók mögött, majd aztán publikus keretek között már "on spot" csúsztatgat, sejma, alamuszi, sunyi mód, de persze úgy, hogy az jó legyen Orván Viktornak, aki Magyarország mincsielcsije, ami szerintem tök ciki.

("Aside" naszád : számold meg, Orbán Viktor hányszor igazgatja meg az előre készített lapocskáit a pulpituson beszéd közben ujjakkal. Gyurcsány ma is lenyom másfél órát paksaméta nélkül, de ez nem jelenti, hogy azonnali Gyurcsány-fan vagyok jelenleg.)

Kumin Ferenc szemforgató, csapnivalóan silány argumentációja a következő volt : szerinte eflogadhatatlan, hogy Neelie Kroes ÍGY megalázta Navracsics Tibort, - brühü. - felrúgván az alapvető udvariassági szabályokat és hovaásíthatok. Szerencsére Lengyel László leoltotta ezt a szánalmas, érvelés-vergődésnek is csak pszeudó-ígéretként taksálható nemistudoménmitmozgatjaaszájátezt azzal, hogy itt sacc az alapvető európai étoszról, az európai SZELLEMRŐL alkotott metaképek kvázikényszerű ütköztetéséről van szó, hiszen a nyugati valóságcsatorna számára alighanem teljesen új a Fidesz féle pofátlanság-epitómiával és hintaretorikával megvívandó küzdelemegyüttesek harmotos kihívásszerűsége. Itt egy dangling modifier : "tetszik nekem anyukád harisnyában".

Erre Kumin - haha - Ferenc - ahhahahhaha - azt mondja : igen, igen, dehát. Ezek az európai szellemmel kapcolatos lütyők, hát ezekhez nem tartoznak világos mércék, satöbbi.

Micsoda ótvarhányadéklápikardélrehányás duma már, kérem. Innen, erről a helyről üzenem Kumin Ferencnek, hogy az európai szellem teljesen világos mércével mérhető, és ez a mérce többek között én, magam és jómagam meg az ürge, aki írja ezt vagyunk, kik rigorózus kollektívaként gyomorkavarodunk Navracsics Tibor hintaretorikájától, mert pontosan EZ a teljesen pofátlan, mindenkit végbélhülyének nézős, szubzérus-következetességel bíró olcsópincsi hintaretorika az, ami pl. nem fér bele az európai étoszba és szellembe, és erre mutatott rá - dormáns mód - Neelie Kroes is. Kumin kényszeres, kompulzív kormánymosdatása - tudtommal nem volt még mozdulata a Fidesznek mely köré Kumin Ferenc elmulasztott volna testületlelkületileg odaájulni - megejtő szánalomária. Véredényem szerint, persze. Na mindegy is.

Még valami. A Zentay Péter miért van benne minden Civil a Pályánban a Zentay Péter? Szerintem ne legyen benne a Zentay Péter szerintem minden Civil a Pályánban szerintem, szerintem Zentay Péter vegye észre, amikor Zentay Péter sok(k) havi leosztásban Zentay Péter.

Mindezeken túl : béke, szeretet! Hallgassátok ez idő szerinti legutóbbi nótámat, az Apokalipszis Gyárat!!

Apocalypse Factory

(Meg a többit is.) (Ez alatt a mondat alatt vannak, hülye-e vagy.)

GyZ gives you songs for entertainment purposes

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény politika a magyar atv ferenc andrás századvég tét bánó műsora kumin alaphitvány véredény harisnyáslábakigenigen

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaplayer.blog.hu/api/trackback/id/tr344176410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása